© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

FlyDubai: Νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Ντουμπάι – Κέρκυρα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Πλήρης επιβράβευση της αναβάθμισης του τουριστικού-ξενοδοχειακού προϊόντος της Κέρκυρας συνιστούν οι νέες συνδέσεις της FlyDubai μεταξύ του Ντουμπάι και του νησιού των Φαιάκων, δύο φορές την εβδομάδα, από τον Ιούνιο του 2023.

Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, από τις 24 Ιουνίου θα εκτελεί δύο δρομολόγια εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μεταξύ του Ντουμπάι και της Κέρκυρας, με την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου να λέει πως “το όραμα του ανοικτού τουρισμού και των νέων οριζόντων, που υπηρετεί η περιφέρεια, αποδίδει καρπούς”.

© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Θα εργαστούμε ώστε αυτή η νέα τουριστική ευκαιρία να φέρει κι άλλες συνεργασίες της περιφέρειας με τη δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή των χωρών του Κόλπου”, υπογραμμίζει η κα. Κράτσα.

Η FlyDubai ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς έξι προορισμούς, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της σε 113 προορισμούς σε 53 χώρες. Οι προορισμοί αυτοί είναι οι: Κέρκυρα, Κάλιαρι, Κράμπι, Μιλάνο και Πατάγια από το 2023, καθώς και την επανέναρξη των πτήσεων προς το Χοφούφ από τις 24 Νοεμβρίου 2022. Oι πτήσεις είναι, ήδη, διαθέσιμες για κράτηση στο flydubai.com.

Σχολιάζοντας την επέκταση του δικτύου της αεροπορικής εταιρίας, ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της FlyDubai, δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω το δίκτυό μας να διευρύνεται περισσότερο από ποτέ. Η αεροπορική βιομηχανία του Ντουμπάι έχει σημειώσει μια γρήγορη ανάκαμψη και η ευελιξία μας, σε συνδυασμό με το ισχυρό επιχειρηματικό μας μοντέλο, μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο. Με 113 προορισμούς τώρα διαθέσιμους για κράτηση, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας”.

Από την πλευρά του ο ανώτερος αντιπρόεδρος Εμπορικής Λειτουργίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου στη FlyDubai, Jeyhun Efendi, πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη των πτήσεων όλο τον χρόνο προς το Μιλάνο της Ιταλίας και τις εποχικές καλοκαιρινές πτήσεις προς την Κέρκυρα στην Ελλάδα και το Κάλιαρι στην Ιταλία”.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τους τερματικούς σταθμούς 2 και 3, του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι. Η Emirates θα κάνει κοινή χρήση κωδικού σε αυτά τα δρομολόγια, προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερες επιλογές για συνδέσεις μέσω του διεθνούς αεροπορικού κόμβου του Ντουμπάι.

Το “άνοιγμα” των Ιονίων νήσων στις χώρες του Κόλπου, πραγματοποιείται με συνέπεια και επιμονή, αρχής γενομένης με την παρουσία της περιφέρειας Ιονίων νήσων στην Παγκόσμια Έκθεση Dubai Expo 2020, τον Μάρτιο του 2022.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *