Στο Hotel Showroom του Ομίλου Πορτοκαλίδη μοναδικές contract επιλογές από 3 brands! | 11-14 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την έκθεση HO.RE.CA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Ανοικτή πρόσκληση σε ξενοδόχους και επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων απευθύνει ο Όμιλος Πορτοκαλίδη, να παρευρεθούν στην τετραήμερη εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων προϊόντων ύπνου και επίπλωσης δωματίου ξενοδοχείου, που τείνει να γίνει θεσμός.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Hotel Showroom του Ομίλου, Λ. Κηφισού 152 & Κολωνού, το διάστημα από 11 έως 14 Φεβρουαρίου, παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης ΗΟ.RE.CA.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εξειδικευμένες contract προτάσεις από τα brands του Ομίλου:

Istikbal, όλα τα νέα προϊόντα ύπνου της πληρέστερης Hotel Concept συλλογής.

Pikolin, όλα τα ξενοδοχειακά στρώματα από τις συνεργασίες του ηγετικού brand με κορυφαία καταλύματα σε όλο τον κόσμο.

NightyO, εξειδικευμένες προτάσεις σε προϊόντα ύπνου από εργοστάσια της Ελλάδας & του εξωτερικού και μοναδικές σειρές πλήρους επίπλωσης δωματίου ξενοδοχείου.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, το Hotel Showroom θα παραμένει ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, και τις τέσσερις ημέρες.

Μάλιστα, ο Όμιλος Πορτοκαλίδη αναλαμβάνει και τη μεταφορά των επισκεπτών από το Hotel Showroom του στην έκθεση ΗΟ.RE.CA. και αντίστροφα, για την άμεση, άνετη και χωρίς δεύτερη σκέψη μετακίνησή τους.

Συνδυάστε, λοιπόν, την επίσκεψή σας στην έκθεση ΗΟ.RE.CA. με επίσκεψη στο Hotel Showroom του Ομίλου Πορτοκαλίδη και δείτε όλες τις νέες εξειδικευμένες προτάσεις για το ξενοδοχείο σας.

Πληροφορίες – ραντεβού: 6951802036

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *