Ο κ. Steve Heapy CEO Jet2.com & Jet2holidays

Jet2 – Steve Heapy: Αυξημένη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την αισιοδοξία του για την περαιτέρω τόνωση της ταξιδιωτικής κίνησης, ως αποτέλεσμα της μείωσης του πληθωρισμού και των επιτοκίων στο Ην. Βασίλειο, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για αύξηση της ζήτησης για τη Ρόδο και τη Σκιάθο στη βρετανική αγορά.

Ο κ. Heapy μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή του Travel Weekly, με αφορμή τη νέα βάση της εταιρίας στο αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ, τόνισε ότι οι καταναλωτές συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στις δαπάνες για διακοπές έναντι άλλων δαπανών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις άνοιξαν οι πωλήσεις για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2025 της εταιρίας από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ, την Τρίτη (26 Μαρτίου), άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες κρατήσεις.

“Ας ελπίσουμε ότι θα μπούμε σε έναν ενάρετο κύκλο… ο πληθωρισμός μειώνεται, τα επιτόκια μειώνονται, οι άνθρωποι έχουν λίγο περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους… ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για διακοπές”, είπε.

“Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα δούμε μια αρκετά ισχυρή αγορά στο μέλλον, δεδομένων όλων των καλών ειδήσεων που βγαίνουν”, πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη ζήτηση που καταγράφεται για τους δημοφιλείς προορισμούς στο Ην. Βασίλειο, σημείωσε: “Δεν υπάρχουν προορισμοί που να παρουσιάζουν μαζική πτώση. Είμαι αρκετά ενθαρρυμένος από αυτά που διαπιστώνω”.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι δεν υπάρχουν σημάδια ότι οι Βρετανοί αποφεύγουν τη Μεσόγειο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά την υψηλή, καλοκαιρινή περίοδο.

Επισήμανε δε, ότι η Ρόδος, η οποία επλήγη από πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι, παρουσιάζει σχυρές κρατήσεις, όπως και άλλοι προορισμοί, ανάμεσά τους η Σκιάθος.

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου και η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία έθεσαν χθες 16 ηλιόλουστους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τα Κανάρια Νησιά και τη Μεσόγειο προς πώληση από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ για το επόμενο καλοκαίρι.

Το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων τους από το αεροδρόμιο Μπόρνμουθ, η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν έως και 27 εβδομαδιαίες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών εβδομαδιαίων πτήσεων προς δημοφιλείς προορισμούς στις Καναρίους Νήσους, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Τουρκία και την Ελλάδα.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *