Νέα σημαντική εξαγορά t.o στο Ηνωμένο Βασίλειο | Η Hays Travel εξαγόρασε τη μεγαλύτερη, ανεξάρτητη αλυσίδα της Ουαλίας | Στα 476 ο αριθμός των καταστημάτων της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην εξαγορά της Travel House και των 16 καταστημάτων της στη νότια Ουαλία προχώρησε η Hays Travel, ανεβάζοντας το δίκτυο λιανικής της σε 476 καταστήματα, αφού είχε, ήδη, προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της 45 καταστήματα, με την εξαγορά της Just Go Travel, νωρίτερα τον Σεπτέμβριο.

Ο Jacob Hughes, διευθύνων σύμβουλος της Swansea.com -της εταιρίας στην οποία ανήκε το Travel House, μέλος του IG της Hays Travel- δήλωσε ότι “δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε άλλους τομείς της επιχείρησής μας”.

“Έχοντας γίνει μέλος του Hays Travel IG εδώ και μερικά χρόνια, αισθανόμαστε ήδη μέλος της οικογένειας Hays. Δεν υπάρχει άλλος οργανισμός στον οποίο θα εμπιστευόμασταν το μέλλον της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρια με την Dame Irene, τον Jonathon και τους υπόλοιπους της Hays Travel. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία”, πρόσθεσε.

Η Travel House, η μεγαλύτερη, ανεξάρτητη αλυσίδα πρακτορείων της Ουαλίας, η οποία διαχειρίζεται επίσης ένα μικρό εσωτερικό ταξιδιωτικό γραφείο, ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Swansea.com, Martin Morgan, το 1992 και επεκτάθηκε σε περισσότερα από 115 υποκαταστήματα μέσα σε επτά χρόνια, μέχρι να πωληθεί στην ΤUΙ το 2000. Ορισμένα υποκαταστήματα και η μάρκα Travel House εξαγοράστηκαν από την ΤUΙ το 2004.

Το πρακτορείο πουλάει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως διακοπές στην παραλία, κρουαζιέρες, ταξιδιωτικά πακέτα και διακοπές σκι.

“Καθώς ο ίδιος γίνομαι 61 ετών, μετακομίζω στην Ισπανία και παντρεύομαι το επόμενο έτος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το Travel House να επεκταθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο υπό την “κηδεμονία” του Hays και της Dame Irene, τους οποίους γνωρίζω σχεδόν 30 χρόνια, οπότε μπορώ να τους εμπιστευτώ ανεπιφύλακτα για να οδηγήσουν το Travel House στα καλύτερά του”, δήλωσε ο κ. Morgan.

Όλο το υπάρχον προσωπικό του Travel House θα παραμείνει στην Hays, επιβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας, Dame Irene Hays.

Περιέγραψε τον Morgan ως “λαμπρό επιχειρηματία” και δήλωσε ότι το πρακτορείο της είχε “την τιμή” να προβεί στην εξαγορά.

“Χαρήκαμε πολύ όταν αυτός [ο Morgan] εντάχθηκε στον όμιλο Independence Group το 2021 και η εσωτερική μας ομάδα απόλαυσε τη συνεργασία μαζί του για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης. Όταν ο Martin εξήγησε τα σχέδιά του, ήταν τιμή μας να παρέμβουμε και να δώσουμε σήμερα στον ίδιο και στην εξαιρετική του ομάδα τη διαβεβαίωση ότι οι θέσεις εργασίας τους είναι ασφαλείς και ότι θα τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Hays Travel”, δήλωσε η ίδια.

Η κα. Hays πρόσθεσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη με την εξαγορά, η οποία υποστηρίζει περαιτέρω τις στρατηγικές της προτεραιότητες, προσθέτοντας: “Ευχόμαστε στον Martin και τον Jacob κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια”.

Ο Jonathon Woodall-Johnston, διευθύνων σύμβουλος της Hays, συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι οι ομάδες του πρακτορείου θα “συνεργαστούν στενά με τους νέους συναδέλφους για να προσφέρουν υποστήριξη και ευκαιρίες ανάπτυξης”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *