Ο Όμιλος Louis στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με στόχο να προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο προσωπικό του να αθληθεί σε πνεύμα συνένωσης και συνεργασίας, ο Όμιλος Louis συμμετείχε στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

Oμάδα 12 δρομέων από όλες τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου συμμετείχαν στο 5k Corporate Run φορώντας μπλουζάκια με το σύνθημα #GoTeamLouis. Με αυτό τον τρόπο, άτομα που εργάζονται στον ίδιο Όμιλο αλλά σε διαφορετικές εταιρείες και τμήματα, ήρθαν πιο κοντά και έγιναν πρεσβευτές των αξιών που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο Louis. Η ομάδα είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον μαραθώνιο αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την 14η θέση. Παρά την κούραση τους μετά τον αγώνα, οι δρομείς δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία τους.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι μία δραστηριότητα που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού “Happy faces in happy places” αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν είναι απλά ένα σύνθημα. Με το εν λόγω πρόγραμμα, ο Όμιλος Louis, αποσκοπεί όχι μόνο στην ικανοποίηση των πελάτων του αλλά και στην ευημερία του προσωπικού, ώστε να εργάζονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με δραστηριότητες που προάγουν την ομαδικότητα και την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Αναφερόμενη στην συμμετοχή του Ομίλου Louis, στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Louis, Ειρήνη Λουκαΐδου δήλωσε: «Ο Όμιλος Louis, στηρίζει διαχρονικά θεσμούς που προωθούν την ευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη και ειδικά την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια για καθιέρωση ενός μαραθωνίου στην πρωτεύουσα».

O Όμιλος Louis

Ο Όμιλος Louis αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους στον κλάδο του τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν την ιδιοκτησία και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στη Κύπρο και την Ελλάδα, τη κρουαζιέρα, ταξιδιωτικά γραφεία ΙΑΤΑ στη Κύπρο, υπηρεσίες επισιτισμού, αποστολή εμπορευμάτων, καθώς και υπηρεσίες εδάφους σε αεροπορικές εταιρείες στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *