Ο Thomas Cook προβάλλει την Κύπρο μέσα από το διαδικτυακό κανάλι All 4

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την Κύπρο και τις ομορφιές της θα προβάλλει ο Thomas Cook μέσα από το διαδικτυακό κανάλι All 4 και τη βραβευμένη σειρά «Secret Life of 5 Years Olds», στις 28 Δεκεμβρίου, στο αγγλόφωνο κοινό του, στο πλαίσιο της αλλαγής «πλεύσης» που επιχειρεί στην προσέγγιση μάρκετινγκ του γονεϊκού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, ο tour operator συνεργάζεται με το κανάλι 4 για την προβολή της δημοφιλούς σειράς, από το διαδικτυακό All 4, στο πλαίσιο της οποίας, στις 28 Δεκεμβρίου, στις 20.30, θα προβληθεί ένα έκτακτο ειδικό επεισόδιο, το οποίο έχει γυριστεί στο οικογενειακό θέρετρο Sandwing Bay, του Thomas Cook, στην Κύπρο.

Το ειδικό, αυτοτελές επεισόδιο θα προβάλλει τις δραστηριότητες μιας ομάδας παιδιών ηλικίας 4, 5 και 6 ετών και τις στιγμές που περνούν παίζοντας και διασκεδάζοντας  στο οικογενειακό θέρετρο Sandwing Bay, στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι, η σειρά επικεντρώνεται στην ανάλυση από ειδικούς ψυχολόγους της συμπεριφοράς των παιδιών μέσα από το παιχνίδι, ενώ κάθε επεισόδιο θα ασχολείται με ένα διαφορετικό θέμα που σχετίζεται με την ανάπτυξη των παιδιών, από την εκμάθηση κολύμπι έως τη δοκιμή νέων φαγητών.

Η μίνι σειρά των έξι επεισοδίων θα μεταδοθεί από το All 4, ενώ το αποκλειστικό περιεχόμενο θα προβάλλεται σε όλα τα κοινωνικά κανάλια του Thomas Cook και του Channel 4.

Μιλώντας για τη συνεργασία του ταξιδιωτικού ομίλου με το κανάλι 4, ο διευθυντής μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου του Thomas Cook, Chris Chalmers, είπ: «Αυτή η συνεργασία με το κανάλι 4 αντιπροσωπεύει μια πραγματική μεταβολή της προσέγγισης μάρκετινγκ του Thomas Cook προς τους γονείς.

Η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά που παρακολουθούν πάνω από ένα εκατομμύριο γονείς μεταφέρεται σε μία από τις πιο πολύτιμες εποχές του χρόνου για τις οικογένειες, που δεν είναι άλλη από την περίοδο των διακοπών.

Ελπίζουμε ότι οι γονείς θα αντιληφθούν πως οι οργανωμένες διακοπές είναι μια προσέγγιση για όλη την οικογένεια και θα καταλάβουν πώς ο Thomas Cook μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες συνολικά της οικογένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών της».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του καναλιού 4, Rob Ramsey, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Thomas Cook σε αυτή τη σειρά, που στην προκειμένη περίπτωση μας μεταφέρει στη χρονική περίοδο των οικογενειακών διακοπών.

Το περιεχόμενο είναι προσαρμοσμένο ώστε να μεγιστοποιεί την προσβασιμότητα σε όλες τις πλατφόρμες των Channel 4, All 4, στα κοινωνικά δίκτυα και στις πλατφόρμες του Thomas Cook».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *