Με πλήθος θεμάτων κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με πλήθος θεμάτων κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Κεντρικό θέμα του τεύχους είναι οι εξελίξεις στην TUI με τις πληρωμές των  ελληνικών ξενοδοχείων και τα θέματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ταξιδιωτικός κολοσσός.

Παρά τις δύο οικονομικές «ενέσεις» που πήρε από την γερμανική κυβέρνηση, ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ και την τρίτη που συζητά την περίοδο αυτή, ύψους περίπου 1,5 δις. €, ο όμιλος δυσκολεύεται, ενόψει του Χειμώνα, που θα είναι μακρύς και κρύος…

Σημείο αναφοράς στην πλούσια θεματογραφία του τεύχους, αποτελεί η έρευνα της OLIVER WYMAN για το τι λένε οι ταξιδιώτες σε σε 9 χώρες για τα ταξίδια, σύμφωνα με την οποία ισχυρό ενδιαφέρον καταγράφεται για τα ταξίδια αναψυχής σε αυτό το δεύτερο «κύμα» της πανδημίας του COVID-19, σε σύγκριση με το πρώτο ξέσπασμα του ιού, την Άνοιξη.

StonetechΕταιρία Μήνα, είναι η Stonetech, Leader στην αγορά φυσικών πετρωμάτων, των τεχνητών επιφανειών και του μαρμάρου, στην χώρα μας, πλήρως καθετοποιημένη, με συμμετοχή σε μεγάλα έργα, μεταξύ των οποίων και ξενοδοχειακά, και έντονη εξωστρέφεια και εξαγωγικό προσανατολισμό.

fragkakisΕξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο του γενικού γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, με τίτλο «Η προσαρμογή του ελληνικού Τουρισμού στην πανδημία και το στοίχημα του 2021». Ο κ. Φραγκάκης εμφανίζεται αισιόδοξος για το 2021, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα και την προσαρμοστικότητα του ΕΟΤ στο θέμα της προβολής και προώθησης της χώρας και τονίζοντας πως η Ελλάδα θα βρίσκεται πλέον σε καμπάνια όλο τον χρόνο με διακυμάνσεις έντασης και διαφοροποίηση των χωρών – στόχων, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

Tη νέα επένδυση του οµίλου Regency, VORIA, έναν πολυεπίπεδο πόλο ενδιαφέροντος που δηµιουργείται στο Μαρούσι και θα δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας, παρουσιάζει το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». Ένα πρότυπο συγκρότηµα Τουρισµού, ψυχαγωγίας κι εστίασης, που θα πλαισιώσει τη νέα στέγη του ιστορικού καζίνο της Πάρνηθας.  Μία επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ, η µεγαλύτερη τουριστική επένδυση στα βόρεια προάστια της Αθήνας και µία από τις µεγαλύτερες στη χώρα, µε την υπογραφή του οµίλου Regency.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ταξιδιωτικό οδοιπορικό στον «θησαυρό» της Θράκης, στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών, μπορούν ακόμη οι αναγνώστες να διαβάσουν στο τεύχος Νοεμβρίου του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Ταξιδεύοντας στις Σάπες, τη Ξυλαγανή και τη Μαρώνεια, συναντάς τον αρχαίο Πολιτισμό να εναρμονίζεται με τη σύγχρονη ιστορία, σε έναν τόπο που σε γοητεύει με την ομορφιά του και το κάλεσμά του να τον εξερευνήσεις. Ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών προσφέρεται για αποδράσεις κάθε εποχή του χρόνου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μία άνετη διαμονή, απολαμβάνοντας υπηρεσίες και αγαθά, με υψηλό επαγγελματισμό στις –μικρές και μεγάλες– ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

Τέλος την ύλη του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», συμπληρώνουν, όπως πάντα, οι καθιερωμένες, επιτυχημένες, μόνιμες στήλες του, Eίπαν-Έγραψαν, Κοσμικά, Διεθνή Νέα, Τουριστικός Πράκτορας, Ειδήσεις, κ.ά..

ksd «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *