Σημαντικό σεμινάριο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου ανακοινώνει με χαρά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του επαγγελματικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 19η Φεβρουαρίου 2024, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. 

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: “Οι τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, έχουν μπει πλέον στην ψηφιακή εποχή και οι προκλήσεις είναι σημαντικές. Ως εκ τούτου, είχαμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε ένα επαγγελματικό σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρεία IMPACT, θυγατρική του ομίλου SOFTONE, με επίκεντρο τα επίκαιρα ζητήματα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

Καταξιωμένοι ομιλητές επαγγελματίες, με εκτενή εμπειρία στον τομέα, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες.

Ο κύριος Στέφανος Χανιωτάκης, Head of HR & Payroll Services, SoftOne Technologies, η κυρία Νατάσα Καρακουλάκογλου, Presales Supervisor, SoftOne Technologies, ο κύριος Αθανάσιος Κοφτόρης, Account Manager, IMPACT και ο κύριος Ιωάννης Βασιλόπουλος, Hospitality Sales Director, Twinsoft, προσέφεραν στο κοινό τους εξειδικευμένες γνώσεις και ανέδειξαν τις σημαντικές πτυχές των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι αλλαγές και τα πρακτικά ζητήματα που εισάγει ο θεσμός της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, καθώς και οι αλλαγές σχετικά με τους φορολογικούς μηχανισμούς (POS καρτών, QR Code). Επιπλέον, έγινε αναφορά στην υπηρεσία του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και, τέλος, ακολούθησε μία σύντομη επισκόπηση του πώς επηρεάζεται ο ξενοδοχειακός κλάδος.

Η επιτυχημένη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την πρόοδο και την ενίσχυση του τουριστικού τομέα στη Ρόδο”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *