Στην έκθεση XENIA η Miele

Στην έκθεση XENIA η Miele

Στις 25-26-27 Νοεμβρίου η Miele Hellas θα βρίσκεται στην XENIA στο Hall 1 στη θέση B17 C17

0
xena

Η Miele εδώ και 118 χρόνια κατέχει κυρίαρχη θέση στον παγκόσμιο χάρτη στον κλάδο των premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών. Ηγέτης στο χώρο της, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού.
Στις 25-26-27 Νοεμβρίου η Miele Hellas θα βρίσκεται στην XENIA στο Hall 1 στη θέση B17 C17 παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον εξοπλισμό μιας σύγχρονης κατοικίας ή μιας μεγάλης ή μικρής ξενοδοχειακής μονάδας.

Miele Professional: απόδοση & καινοτομία

xeniaΟι επαγγελματικές συσκευές της Miele εξοπλίζουν κάποιους από τους σημαντικότερους ξενοδοχειακούς χώρους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού παρέχοντας cost efficiency analysis για κάθε project και πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης. Παράλληλα, με το Miele Leasing στέκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέροντας προνομιακούς όρους αποπληρωμής του εξοπλισμού του. Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν preferred partner στην Ελλάδα σε κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως η Grecotel αλλά και παγκοσμίως όπως Hilton, Accor, Rezidor, Intercontinental, Walmart, Compass, ISS, Coca Cola, McDonalds κτλ.

Miele Turn-key solution: hospitality excellence

xeniaH Miele παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ΧΕΝΙΑ την ολοκληρωμένη πρόταση για τον εξοπλισμό κάθε χώρου διαμονής. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, εξοπλίζοντας και διαφοροποιώντας τα δωμάτια, τις ενοικιαζόμενες κατοικίες σας ή τις σουίτες με τις συσκευές Miele.

Με το πρόγραμμα Miele turn-key solution παρέχεται δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές, πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους ενώ με το Miele Leasing παρέχονται προνομιακοί όροι αποπληρωμής.
Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη και σύστημα επιβράβευσης για κάθε συνεργάτη, η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης κάθε επιχείρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ