Στο MAKEDONIA PALACE το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΜΟΦΛ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επιτυχημένων συνεδριακών διοργανώσεων που έλαβαν χώρα τη φετινή χρονιά στο MAKEDONIA PALACE.

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 2-4 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 500 και πλέον συνέδρων, οργανώνεται ανά διετία από την Ελληνική Εταιρία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) και η θεματολογία του αφορά τις Οφθαλμικές φλεγμονές και λοιμώξεις γενικότερα. Έχει πια καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων, ενώ η αυξανόμενη επιτυχία των συνεδρίων αποτελεί δείκτη αναγνώρισης από την Οφθαλμολογική κοινότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η Ελληνική Εταιρία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων για την εξωστρέφεια της Εταιρίας και την επιμόρφωση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων στον τομέα των Οφθαλμικών Φλεγμονών.

Μιλώντας για τη διοργάνωση η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων, κα. Σοφία Ανδρούδη, εξήρε την άριστη φιλοξενία του MAKEDONIA PALACE.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Marketing του ιστορικού συγκροτήματος, κα. Άντη Παναγιωτίδου, εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη σημαντική παρουσία του ξενοδοχείου στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού κατά τη διάρκεια του 2016. Ταυτόχρονα, δήλωσε πεπεισμένη ότι το 2017 θα είναι χρονιά ιδιαίτερης ανάπτυξης για το MAKEDONIA PALACE, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η ριζική ανανέωση του ξενοδοχείου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *