Συνάντηση Σταύρου Αρναουτάκη με την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία».

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, την Ένωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοδουλάκης, η αντιπρόεδρος Πέπη Μαρκάκη, η γενική γραμματέας Στέλλα Βλαστού –Τσακονίκου, και το μέλος Στέλιος Καρανδινός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το Δ.Σ. ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις δράσεις που έχει σχεδιάσει και σκοπεύει να υλοποιήσει προκειμένου να οργανωθούν ακόμα περισσότερο κάτω από ένα κοινό brand name τα τουριστικά καταλύματα καθώς και για άλλες ενέργειες που προωθούν την τουριστική επιχειρηματικότητα.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης για τις ενέργειες της Περιφέρειας ώστε να γίνει εφικτή η επέκταση της τουριστικής περιόδου γενικότερα και δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα διερευνήσει κάθε δυνατότητα για κάθε παροχή και προστασία των τουριστικών καταλυμάτων προκειμένου να διαφυλαχτεί το ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενο τουριστικό κοινό τους.

Με τη λήξη της συνάντησης ο πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Με τον κ. Περιφερειάρχη είχαμε μία πολύ χρήσιμη συνάντηση όπου είχαμε την ευκαιρία να του αναπτύξουμε τις δράσεις της Ένωσης μας και να τον ενημερώσουμε για τις εν γένει δραστηριότητες μας προκειμένου να γίνει η εφικτή η περαιτέρω αναβάθμιση των επιχειρήσεών μας. Ο κ. Αρναουτάκης, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των επιχειρήσεών μας στην οικονομία του τόπου, δήλωσε την απερίφραστη στήριξή του στον κλάδο μας σε κάθε ενέργειά μας που θα οδηγεί στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *