Την Axia Hospitality βράβευσε η Expedia Group

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μία σημαντική τιμητική διάκριση απέσπασε προ ημερών η ομάδα της Axia Hospitality, από την Expedia Group. Ειδικότερα, στην Αxia απονεμήθηκε το βραβείο «Outstanding New Partner Performance», για την επίδοση των πωλήσεων του ολοκαίνουργου Athens Mansion Luxury Suites, στο πλαίσιο του Athens Summit 2018.

Την ετήσια εκδήλωση της κορυφαίας -παγκοσμίως- πλατφόρμας πωλήσεων ξενοδοχείων, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, τίμησαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αθηναϊκών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

«Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Από τη μια επιβεβαιώνει την προσπάθεια, τη μεθοδολογία και τις επιλογές μας στο κομμάτι της διαχείρισης των πωλήσεων ξενοδοχείων. Μας τονώνει, ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά. Από την άλλη μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά ξενοδοχεία – συνεργάτες που διαθέτουμε στο χαρτοφυλάκιό μας», αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Κυρίτσης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Axia Hospitality και συνεχίζει: «όταν ένα καλό ξενοδοχειακό προϊόν προωθείται στην παγκόσμια αγορά με απόλυτη γνώση για τους κανόνες της, συνέπεια και επαγγελματισμό, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Κι αυτό αποδεικνύει η βράβευση αυτή».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *