lauda ryanair

Ξεκινά η συνεργασία Laudamotion και Ryanair

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η LaudaMotion και η Ryanair ανακοίνωσαν σήμερα 28 Μαρτίου, τις λεπτομέρειες του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018 με συνολικά 21 αεροσκάφη που θα λειτουργούν από 9 πόλεις της Αυστρίας και της Γερμανίας από τον Ιούνιο.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Laudamotion για το 2018 θα προσφέρει:

  • 21 αεροσκάφη
  • 9 βάσεις σε τρεις χώρες: Αυστρία / Βιέννη, Γερμανία / Βερολίνο, Κολωνία, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Στουτγάρδη, Ελβετία / Ζυρίχη
  • 44 αεροδρόμια
  • 65 διαδρομές

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Ryanair αρχικά να λαμβάνει ποσοστό 24,9% της LaudaMotion το οποίο πρόκειται να αυξηθεί σε 75%, αφού εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της αυστριακής εταιρείας Laudamotion GmbH, η οποία εδρεύει στη Βιέννη. Ο Niki Lauda θα είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της νεοσυσταθείσας LaudaMotion και θα είναι υπεύθυνος για την εδραίωση της LaudaMotion ως μιας αυστριακής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, στην αγορά προγραμματισμένων πτήσεων και πτήσεων charter.

Η συνεργασία

Η συμφωνία με τη Ryanair θα επιτρέψει τη σταδιακή αύξηση της LaudaMotion στην Αυστρία, η οποία σήμερα διαθέτει στόλο δέκα αεροσκαφών Airbus. Η Ryanair θα παρέχει οικονομική και διοικητική υποστήριξη στην LaudaMotion καθώς και 6 μισθωμένα αεροσκάφη για το καλοκαίρι ώστε να είναι σε θέσει η LaudaMotion να φέρει εις πέρας το πρόγραμμά της με 21 αεροσκάφη από τον Ιούνιο.

Τέσσερα από τα αεροσκάφη θα έχουν ως βάση τους τη Βιέννη και θα πραγματοποιούν τρία δρομολόγια καθημερινά προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ακόμα τέσσερα LaudaMotion αεροσκάφη θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου, έξι στο Ντίσελντορφ και από ένα στα αεροδρόμια της Κολωνίας, της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Νιρεμβέργης και της Στουτγάρδης αντίστοιχα, και δύο στη Ζυρίχη.

Η νέα βάση στο αεροδρόμιο Tegel θα ανοίξει την 1η Ιουνίου με τέσσερα αεροσκάφη προσφέροντας χαμηλού κόστους διαδρομές σε 17 ηλιόλουστους προορισμούς: Βαρκελώνη, Μπρίντιζι, Κέρκυρα, Φάρο, Φουερτεβεντούρα, Ηράκλειο, Ίμπιζα, Κω, Λανθαρότε, Λας Πάλμας, Μάλαγα, Μαλπένσα (Μιλάνο), Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πούλα, Ρόδο, Ριέκα και Τενερίφη. Οι πωλήσεις για αυτά τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σήμερα στην ιστοσελίδα της Ryanair (Ryanair.com).

Φέτος τον χειμώνα, η LaudaMotion θα προσθέσει στο πρόγραμμά της τρία αεροσκάφη με έδρα τη Βιέννη επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να επωφεληθούν από μια ευρεία επιλογή οικονομικών πτήσεων προς μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Η πρώτη πτήση της LaudaMotion από το Ντίσελντορφ προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα έγινε την Κυριακή μόλις 25 ημέρες μετά την εξαγορά την 1η Μαρτίου. Το ηλιόλουστο νησί της Ισπανίας αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο δίκτυο της Laudamotion. Η εταιρεία θα εξυπηρετεί τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς από τα αεροδρόμια της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Δηλώσεις

Στη Βιέννη, ο Niki Lauda, ​​πρόεδρος της Laudamotion δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι η LaudaMotion πλέον λειτουργεί και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για όλη τη σκληρή δουλειά και τον ενθουσιασμό τους, που μας επέτρεψε να έχουμε αποτελεσματική και έγκαιρη έναρξη. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το brand Laudamotion με νέες θέσεις εργασίας, περισσότερες προωθητικές ευκαιρίες και περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές, ειδικά στη Βιέννη, όπου θα υπερδιπλασιάσουμε τα αεροσκάφη μας τον επόμενο χρόνο.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Michael O’Leary και την ομάδα της Ryanair στη Βιέννη για να σηματοδοτηθεί η έναρξη της συνεργασίας μας, μέσω της οποίας ο στόλος της LaudaMotion θα αυξηθεί σε περισσότερα από 30 αεροσκάφη Airbus και θα μπορεί να παρέχει περισσότερες επιλογές και χαμηλότερες τιμές στους κατοίκους της Βιέννης αλλά και τους επισκέπτες».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε:«Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει το πρώτο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Laudamotion, που αποτελεί μεγάλη είδηση ​​για τους Αυστριακούς καταναλωτές αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση σε οικονομικές πτήσεις και να επωφεληθούν από τις περισσότερες επιλογές. Συμμεριζόμαστε το όραμα του Niki Lauda σχετικά με την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης αυστριακής low cost αεροπορικής εταιρείας σε μια αγορά όπου κυριαρχούν οι υψηλού κόστους αυστριακές και ελβετικές θυγατρικές της Lufthansa. Πράγματι, η Laudamotion είναι πλέον σε θέση να επιταχύνει γρήγορα τόσο στις προγραμματισμένες όσο και στις ναυλωμένες αγορές στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία.

«Αυτή η συνεργασία θα αποφέρει μεγάλα οφέλη στους πελάτες τόσο της Ryanair όσο και της Laudamotion. Η Laudamotion AOC θα υποστηρίξει ένα στόλο αεροσκαφών Airbus, κάτι που ελπίζαμε να αναπτύξουμε και εντός του ομίλου Ryanair εδώ και μερικά χρόνια. Με τη σειρά της η Ryanair θα υποστηρίξει τη Laudamotion παρέχοντας πρόσβαση στον στόλο αεροσκαφών και σε οικονομικούς πόρους, επιτρέποντας την ταχύτερη ανάπτυξη. Αυτό είναι επίσης καλό για τους ανθρώπους της Laudamotion καθώς θα υπάρξει βελτιωμένη ασφάλεια των θέσεων εργασίας και ευκαιρίες προώθησης στην πρώτη low cost αεροπορική εταιρεία της Αυστρίας».

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *