©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

YΠΑ: ΝΟΤΑΜ για τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών των διαδρόμων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΦΟΡΕΙΣ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α/ Η.A.S.P.-Hellenic Aviation Service Provider) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ), για τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών των διαδρόμων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ειδικότερα, η notam που θα ισχύσει από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30 το πρωί, έως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:00 το μεσημέρι, προβλέπει ότι και οι δυο διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης στο Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» θα παραμείνουν κλειστοί προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα τεχνικά έργα για την συντήρηση του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, θα πραγματοποιούνται, εφόσον απαιτηθεί, μόνο αεροδιακομιδές από πτητικά μέσα (ελικόπτερα).

Οι εργασίες γίνονται με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας του αεροδρομίου. H αναβάθμιση του οδοστρώματος σε συνδυασμό με την αντικατάσταση των κλιματιστικών μονάδων του «Νίκος Καζαντζάκης» θα βελτιώσουν και το επίπεδο εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

H SKY Express

Η SKY express, προχωρά σε προσωρινή τροποποίηση του μέχρι πρότινος δημοσιευμένου πτητικού προγράμματός της για τις πτήσεις της από / προς το Ηράκλειο (HER), λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» κατά τη χρονική περίοδο από 19 Φεβρουαρίου έως και 24 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πλαίσιο τόσο της διαρκούς και ποιοτικής εξυπηρέτησης των επιβατών της όσο και της αδιάλειπτης σύνδεσης των προορισμών της, η SKY express δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του δρομολογίου από / προς το Ηράκλειο (HER) και την Αθήνα (ΑΤΗ) να πραγματοποιήσουν δωρεάν αλλαγή είτε σε άλλη ημερομηνία του ίδιου δρομολογίου είτε να επιλέξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εναλλακτικές πτήσεις από / προς το ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ). Σημειώνεται ότι, οι πτήσεις από / προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη,  θα εξυπηρετούνται μέσω του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ). 

Όσοι επιβάτες έχουν κρατήσεις που επηρεάζονται θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση με e-mail. Για τις περιπτώσεις εκείνεις κατά τις οποίες η κράτηση έχει υλοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με το αντίστοιχο σημείο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό, μπορεί να επικοινωνεί είτε στο [email protected] ή στο (+30) 2152156510/15 για να ενημερώνεται για όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *