Υποψήφια για την προεδρία της ΠΟΞ η Κωνσταντίνα Σβύνου | Ανακοίνωση στην Θεσσαλονίκη!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Η Κωνσταντίνα Σβύνου θα διεκδικήσει την προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο σε σύσκεψη με συνδικαλιστές ξενοδόχους της Βορείου Ελλάδος, παρουσία και του Μανώλη Τσακαλάκη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα είπε η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρόεδρος του ΙΤΕΠ και της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, θα διεκδικήσει δυναμικά την προεδρία στις επόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

money tourism copyright photo
Η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρόεδρος του ΙΤΕΠ και της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά που γυναίκα διεκδικεί  τα ηνία της ΠΟΞ.

Η κα. Σβύνου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ξεκινάει μια σειρά από συναντήσεις, μετά την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις της, αλλά και για τη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει στην επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας και να αναλύσει το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές της.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν οι Μανώλης Τσακαλάκης, Μανώλης Μανούσος, Ανδρέας Μανδρίνος, Πάρις Παρασχούδης, Άγγελος Καλλίας, Γιάννης Λασπάς, Λένα Παπία, Τέλης Θωμόπουλος, Ευγένιος Βασιλικός, Ντίνος Τορνιβούκας και Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Γρηγόρης Τάσιος, Ντίνα Σβύνου, Κων. Δεριζιώτης, Άγγελος Καλλίας, Αντώνης Καμπουράκης και Μαν. Μαρκόπουλος, με πολλά χαμόγελα | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

 

Tagged

2 σχόλια στο “Υποψήφια για την προεδρία της ΠΟΞ η Κωνσταντίνα Σβύνου | Ανακοίνωση στην Θεσσαλονίκη!

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *