New York College Σπουδάζεις στο εξωτερικό, μένεις Ελλάδα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

-Kαι αποκτάς αναγνωρισμένο πτυχίο ξένου κρατικού πανεπιστημίου.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις στην Ελλάδα, στην πιο πράσινη και ιστορική γειτονιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός ή στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, για να αποκτήσεις αυθεντικό πτυχίο διακεκριμένων κρατικών Πανεπιστημίων της Αγγλίας, της Γαλλίας ή της Αμερικής, με παγκόσμια αναγνώριση για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το New York College, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία) προσφέρει Πανεπιστημιακές Σπουδές σε 6 σχολές και 80 τίτλους πτυχίων σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Αμερικής.

Η σχολή τουρισμού και φιλοξενίας του New York College έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει:

  • Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσω του προγράμματος σπουδών, την πρακτική άσκηση που προσφέρεται σε κορυφαίες εταιρίες του κλάδου καθώς και τις διάφορες δράσεις εντός και εκτός του κολλεγίου όπως: ημέρες καριέρας, σεμινάρια από ειδικούς του κλάδου, επισκέψεις σε διεθνείς εκθέσεις, βραβευμένες επιχειρήσεις φιλοξενίας και τουρισμού, κ.ά.
  • Υψηλού επιπέδου ανώτατη εκπαίδευση που ενσωματώνει, τόσο ειδικές ενότητες στον τουρισμό και στην φιλοξενία, όσο και γενικές επιχειρηματικές ενότητες, που αντικατοπτρίζουν τις διεθνείς πρακτικές φιλοξενίας.
  • Επαγγελματικό προσανατολισμό για την άμεση αποκατάσταση των αποφοίτων του μέσω του δικτύου επιχειρήσεων που διαθέτει. Το 30% των φοιτητών ακολουθεί καριέρα στις εταιρείες όπου έκαναν την πρακτική τους άσκηση και το 90% των φοιτητών βρίσκει δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτηση.
  • Επικέντρωση στις κατάλληλες δεξιότητες που χρειάζεται ένας απόφοιτος για την προσωπική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή του ανάπτυξη, τόσο για την βελτίωση της απασχολησιμότητας του στην αγορά εργασίας καθώς και για την ανάπτυξη της ανθεκτικότητάς του στις αλλαγές που φέρνει το αβέβαιο μέλλον.
  • Εξέλιξη των πτυχιούχων του NYC μέσω του θεσμού της δια βίου μάθησης, η οποία είναι απαραίτητη για την διαρκή προσωπική ανάπτυξη στα χρόνια μετά το πέρας των σπουδών τους.

Το New York College, είναι το μόνο ελληνικό κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικό Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος, το University of New York in Prague (www.unyp.cz) στην «καρδιά» της Ευρώπης, στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

1 σχόλιο στο “New York College Σπουδάζεις στο εξωτερικό, μένεις Ελλάδα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *