tui

Η TUI επενδύει στην …

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την επίσημη λειτουργία του από την TUI ξεκίνησε το TUI Blue Jadran στην Κροατία, το έβδομο από τα ξενοδοχεία του νέου brand ξενοδοχείων «εμπειρίας» του Ομίλου.

Σε απόσταση μιας ώρας από το Σπλιτ, βρίσκεται στο τέλος ενός δρόμου περιπάτου η μικρή πόλη Tucepi, σε μια παραλία με βότσαλα, παραδοσιακά εστιατόρια και καφετέριες. Το TUI Blue Jadran, είναι το παλαιότερο ξενοδοχείο στην Κροατική ακτή της Αδριατικής, αλλά έχει ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου. Διαθέτει 161 δωμάτια, που περιλαμβάνουν 12 junior σουίτες και 11 σουίτες για κολύμπι που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική πισίνα.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά Biokovo, απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν υπαίθριες δραστηριότητες.

Tην άνοιξη του 2018, η TUI θα προσθέσει επίσης το TUI Blue Rocador στη Μαγιόρκα, το TUI Blue Falesia στην Πορτογαλία, το TUI Blue Palm Beach Palace στην Τζέρμπα και το TUI Blue Marmaris στην Τουρκία. Ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία θα ενταχθούν στο brand TUI Blue, τη χειμερινή περίοδο 2018/19 και τη θερινή περίοδο του 2019.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *