Αεροπορική εταιρία προσλαμβάνει αεροσυνοδούς με αμοιβή 61 ευρώ την ώρα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με την έλλειψη προσωπικού στον τομέα των αερομεταφορών να εξακολουθεί να υφίσταται την ίδια στιγμή που μπροστά μας ανοίγεται η πιο πολυάσχολη τουριστική περίοδος των τελευταίων ετών, οι αεροπορικές εταιρίες προετοιμάζονται ώστε οι ταξιδιώτες να μην έρθουν αντιμέτωποι με τις περυσινές, δυσάρεστες στιγμές και τις εικόνες χάους στα αεροδρόμια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αμερικανικός αερομεταφορέας United Airlines προσλαμβάνει αεροσυνοδούς με ανώτερο μισθό τα 67 δολάρια (61,22 ευρώ) την ώρα.

Ωστόσο, πριν αρχίσει κανείς να κάνει υπολογισμούς, πρέπει να γνωρίζει ότι τα 67 δολάρια την ώρα είναι το ανώτατο όριο της μισθολογικής κλίμακας και ότι λίγοι, αν υπάρχουν, κερδίζουν τόσα χρήματα κατά το πρώτο ή το δεύτερο έτος εργασίας τους.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζει ότι οι αεροσυνοδοί κάνουν απίστευτα πολλή δουλειά πριν καν το αεροπλάνο φύγει από τον διάδρομο προσγείωσης, αλλά δεν πληρώνονται μέχρι να κλείσουν οι πόρτες της καμπίνας.

Όπως οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες, η United έχει ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, που διαρκεί περισσότερο από έξι εβδομάδες προτού μια αεροσυνοδός αναλάβει… δράση. Αυτά τα 67 δολάρια την ώρα βασίζονται κυρίως στην προϋπηρεσία. Οι περισσότερες αεροσυνοδοί κερδίζουν περίπου 29 δολάρια την ώρα μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση και αναλάβουν καθήκοντα.

Αλλά αυτή τη στιγμή, λόγω της έλλειψης αεροσυνοδών, οι περισσότερες θέσεις εργασίας είναι σχεδόν σίγουρες. Οι αεροσυνοδοί της United δεν μπορούν να επιλέξουν τη βάση τους και πρέπει να πηγαίνουν σε έναν από τους επτά κόμβους της United σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει, επίσης, να πληρώνουν για τις στολές τους. Ωστόσο, τα προνόμια και τα ταξίδια είναι σίγουρα απίστευτα.

Η United Airlines αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη περίπου 4.000 αεροσυνοδών μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και, επί του παρόντος, δέχεται αιτήσεις.

Η United Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, διαθέτοντας πάνω από 700 αεροσκάφη, που πετούν σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς σε 170 χώρες, σε όλο τον κόσμο. Είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance και θυγατρική της United Continental Holdings.

Η United Airlines προσφέρει πρώτη θέση και επιχειρηματική θέση σε πτήσεις μικρών αποστάσεων και μια πρόσθετη οικονομική θέση σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *