Αντώνης Καμπουράκης σε Νεκτάριο Σαντορινιό: “Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια”

ΦΟΡΕΙΣ

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό, σχετικά με την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, ενός εμβληματικού έργου για το σμαραγδένιο νησί, που έχει προωθηθεί.

Στην δήλωσή του ο κ. Καμπουράκης τονίζει: “Ο βουλευτής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός είτε έχει ελλιπή ενημέρωση, είτε ψεύδεται συνειδητά, όταν υποστηρίζει ότι η αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Και ότι τάχα δεν υπάρχει αίτηση ένταξής του.

Τον ενημερώνουμε για μία ακόμη φορά, ότι η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Για το λόγο αυτό στις 10 Μαρτίου 2022 η Υπουργός Πολιτισμού, κα. Λίνα Μενδώνη θα βρίσκεται στη Ρόδο, για τις επίσημες ανακοινώσεις και για την παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος του έργου.

Ο κος Σαντορινιός (ο οποίος είναι και πρώην Δημοτικός Υπάλληλος, προϊστάμενος στο Τμήμα Προγραμματισμού & Οργάνωσης) ως βουλευτής και ως Υπουργός, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, αλλά αντιθέτως, το κοίταζε άπραγος να ρημάζει. Τον προσκαλούμε, παρ’ όλα αυτά, στην σχετική εκδήλωση της 10ης Μαρτίου 2022 και αναμένουμε στη συνέχεια την έμπρακτη επανόρθωση των δηλώσεών του.

Αν δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την Κυβέρνηση, προχωράνε επιτέλους στην αναγέννηση και στην αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, τουλάχιστον ας μην διασπείρει ψεύδη. Αν μη τι άλλο, έχουν κοντά πόδια…”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *