Χωρίς Aldiana φέτος η Κρήτη | Ελπίδες για το 2024

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η γνωστή γερμανική αλυσίδα club resorts Aldiana, φέτος το Καλοκαίρι  δεν θα έχει παρουσία στην Κρήτη, καθώς όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aldiana Markus Kempen, “Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε με τους Έλληνες ιδιοκτήτες για την επέκταση του συμβολαίου και τις απαραίτητες επενδύσεις στους τομείς της διαμονής και του εστιατορίου, οι οποίες ανταποκρίνονταν στις ιδέες μας για την ποιοτική ανάπτυξη του club”.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να αφαιρεθεί από το πρόγραμμα το Aldiana Club Crete σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό με ποιο brand θα λειτουργήσει  το θέρετρο το Καλοκαίρι 2023.

Όπως αναφέρει η εταιρία, το club “…δεν θα είναι πλέον μέρος του χαρτοφυλακίου του ταξιδιωτικού πράκτορα του συλλόγου κατά την επόμενη σεζόν. Η αλλαγή έχει η αλλαγή έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και το club resort στο ελληνικό νησί θα εξακολουθεί να προσφέρεται στον καλοκαιρινό κατάλογο του 2023. Για το club στην Κρήτη, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις οικογένειες, έχουμε ελκυστικές εναλλακτικές λύσεις στην Τζέρμπα και στο Καλί. Για μικρότερα παιδιά, τα Aldiana Clubs στη Φουερτεβεντούρα και στην Ανδαλουσία είναι επίσης ιδανικά. Για όλους τους επισκέπτες που εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν διακοπές στην Κρήτη, συνιστούμε το Club Calimera Sirens Beach από το χαρτοφυλάκιο της DER Touristik Hotels & Resorts.

Η Aldiana GmbH, με έδρα τη Φρανκφούρτη, είναι ταξιδιωτικός πράκτορας και ξενοδοχειακός φορέας που δραστηριοποιείται επί του παρόντος με εννέα κλαμπ στους δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Τυνησίας, της Ιταλίας και της Αυστρίας. Εκτός από ένα εκτεταμένο γαστρονομικό πρόγραμμα και ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, το Aldiana προσφέρει στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία τρόπων για να περάσουν τις διακοπές τους. Αυτές περιλαμβάνουν πολυάριθμες προσφορές για σπορ και ευεξία, καθώς και προσφορές για παιδιά και εφήβους και και τους νέους και την καλύτερη ψυχαγωγία για όσους ταξιδεύουν μόνοι τους. Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πράκτορα της λέσχης είναι η DER Touristik Hotels & Resorts
Resorts GmbH, εταιρεία του ταξιδιωτικού τμήματος του ομίλου REWE, η οποία κατέχει το 100 % της.

Tagged

1 σχόλιο στο “Χωρίς Aldiana φέτος η Κρήτη | Ελπίδες για το 2024

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *