Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τίμησε την Έλενα Κουντουρά

ΦΟΡΕΙΣ

Για την προσφορά της στον αθλητισμό, τιμήθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, στην επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Νέα Λιόσια.

Στον χαιρετισμό της η κα. Κουντουρά τόνισε ότι ο αθλητισμός, όπως και ο τουρισμός, ενώνει τους ανθρώπους και τα έθνη.
Το υπουργείο και ο Ε.Ο.Τ., επισήμανε, στηρίζουν την ανάληψη και τη φιλοξενία στην Ελλάδα παγκοσμίων αθλητικών διοργανώσεων και την προώθησή τους.

Η υπουργός ανέφερε ότι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα και υλοποιείται μέσα από την εθνική τουριστική πολιτική και την εξαιρετική συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κλείνοντας, συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΛΟΠ, κ. Δημήτρη Τραμπάκουλα και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και ευχήθηκε καλούς αγώνες στις αθλήτριες και τους αθλητές.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, προβλήθηκε το βίντεο του Ε.Ο.Τ. για τις τέσσερις εποχές στην Ελλάδα, με προορισμούς και αξιοθέατα από όλη τη χώρα.

Την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων-Κορασίδων από την Ελλάδα υποστήριξε το υπουργείο Τουρισμού και ο Ε.Ο.Τ..

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *