Η Emirates …βάφει !!!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Σε διάστημα 12 μόλις μηνών, η Emirates ανανέωσε την εξωτερική όψη σε 33 αεροσκάφη τύπου Α380 και Boing 777, εκτελώντας περισσότερες από 105.000 εργασίες βαφής, εξασφαλίζοντας εκτός από την άριστη λειτουργική κατάσταση του στόλου της από τεχνικής πλευράς και την υψηλών προδιαγραφών αισθητική τους.

Παράλληλα, η Emirates τοποθέτησε ειδικά φτιαγμένα για το στόλο της αυτοκόλλητα σε 72 αεροσκάφη, με τα πιο εντυπωσιακά να περιλαμβάνουν τις ομάδες των Real Madrid, Paris Saint-Germain, Arsenal, Milan, αλλά και το ειδικό αυτοκόλλητο του κινήματος United for Wildlife.

Η εμφάνιση των αεροσκαφών, είναι για την Emirates το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της εικόνας της, ενώ αποτελεί και βασικό κομμάτι της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Εκτός λοιπόν από την άριστη τεχνολογική λειτουργία και απόδοση των αεροσκαφών της, η Emirates αφιερώνει σημαντικούς πόρους προκειμένου να διασφαλίσει ότι και η εικόνα του στόλου της ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standards. Μάλιστα η εξωτερική κατάσταση ενός αεροσκάφους σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργική και τεχνική του απόδοση, αφού η ποιότητα της εξωτερικής του επίστρωσης μπορεί για παράδειγμα να συμβάλει στην μείωση κατανάλωσης καυσίμων.

Για το λόγο αυτό η Emirates φροντίζει συνεχώς να επενδύει σε κορυφαίες εγκαταστάσεις, τεχνολογίες αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, για να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα με προσοχή στη λεπτομέρεια και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Διπλάσιο σε μέγεθος από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το Emirates Aircraft Appearance Center χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και συστήματα σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον θερμοκρασίας, υγρασίας και ροής αέρα, παράγοντες που συμβάλλουν σε μία λεία και τέλεια επίστρωση.

Η Emirates είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, που αναλαμβάνει αυτή την πολύπλοκη και γιγαντιαίων διαστάσεων διαδικασία βαφής ενός αεροσκάφους τύπου A380, έπειτα από περίπου επτά με οκτώ χρόνια λειτουργίας του. Η Emirates, ως η αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί τα περισσότερα αεροσκάφη A380 στον κόσμο, αναμένεται να αναλάβει την ανανέωση της εξωτερικής όψης ακόμη περισσότερων A380 μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η εξωτερική ανανέωση του μεγαλύτερου επιβατικού αεροσκάφους παγκοσμίως από την Emirates

Η διαδικασία ανανέωσης περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά στάδια, ενώ προτού επιτραπεί στο αεροσκάφος να επιστρέψει σε λειτουργία, προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος για την πιστοποίηση της ποιότητάς του. Μία ομάδα από 34 επαγγελματίες εργάστηκε για περισσότερες από 6.000 εργατοώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανανέωσης της εξωτερικής όψης του αεροσκάφους, με συνολικά 7 στρώσεις βαφής βάρους 1.100 κιλών, καλύπτοντας μία περιοχή 3.076 τετραγωνικών μέτρων. Η γιγαντιαίων διαστάσεων ανανέωση της όψης του αεροσκάφους ολοκληρώθηκε σε 15 μέρες και αποτέλεσε ένα νέο ρεκόρ για την εταιρεία, αφού η διαδικασία της επίστρωσης ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις 7 ημέρες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *