Μ. Κόνσολας: «Στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για να μην επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με πρόσθετα τέλη κυκλοφορίας»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, σε συνέχεια της παρέμβασής του για την άμεση ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα διευκρινίζει ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρωθούν αναλογικά με τον χρόνο κίνησης τον οχημάτων και ανάλογα με τη χρήση τους, προκειμένου οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων να μην πληρώσουν τέλη και για τους 12 μήνες του χρόνου.

Ο υφυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κόνσολα ότι εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση.

Με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ο Μάνος Κόνσολας είχε ζητήσει την άμεση κατάθεση και ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, αφού αν υπήρχε καθυστέρηση και οι ιδιοκτήτες rent a car έθεταν σε κυκλοφορία τα οχήματα τους μέσα στον Απρίλιο χωρίς να έχει ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση για την αναλογική πληρωμή τελών, θα υποχρεώνονταν  να καταβάλλουν τέλη κυκλοφορίας για όλο το χρόνο.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι ήταν μια επιβεβλημένη και αυτονόητη κίνηση της κυβέρνησης προκειμένου να μην προκύψουν πρόσθετες δυσκολίες και επιβαρύνσεις για το συγκεκριμένο κλάδο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για όλους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *