Μάνος Βουλαρίνος και Κωνσταντίνος Δεριζιώτης στο ΣΚΑΙ 100,3 για Τουρισμό και … τουρίστες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην εκπομπή Ό,τι να ‘ναι του Μάνου Βουλαρίνου, ήταν προσκεκλημένος σήμερα ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, για τον Τουρισμό, την σημασία του για την ελληνική Οικονομία και τις εξελίξεις.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην διάρκεια της εκπομπής τονίσθηκε η σημασία του Τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη, οι εξελίξεις στην σεζόν και στα εργασιακά, αλλά και η σημασία της τουριστικής εκπαίδευσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΟ 46,41 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Η εκπομπή, διάρκειας μίας ώρας, αναφέρθηκε και στον εισερχόμενο Τουρισμό από την Ρωσία, αλλά και στις δυσκολίες των τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες λειτουργούν με τιμές 2019, αλλά με κόστη τουλάχιστον κατά 30% υψηλότερα από πέρυσι…

Ακόμη ο εκδότης του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αποκάλυψε το παρασκήνιο του εγχειρήματος για χειμερινό πρόγραμμα στο Ηράκλειο φέτος το Χειμώνα από την Corendon, και την ανάγκη στήριξης των προσπαθειών αυτών με μέτρα, μεταξύ των οποίων η επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας. Μάλιστα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις συμφωνίες που κάνουν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Fraport, που βοηθούν σημαντικά στην προσέλκυση αεροπορικών εταιριών.

1 σχόλιο στο “Μάνος Βουλαρίνος και Κωνσταντίνος Δεριζιώτης στο ΣΚΑΙ 100,3 για Τουρισμό και … τουρίστες

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *