Στο Μαυροβούνιο η ετήσια γενική συνέλευση του Ruraltour

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ruraltour πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο, με διοργανώτρια την Ένωση Αγροτικού Τουρισμού Μαυροβούνιο – Τουρισμός στα χωριά Udružena seoska domaćinstva Crne Gore.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, εκτός από την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης του κλάδου και τις προοπτικές για το μέλλον, πραγματοποιήθηκε η ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου, με την εκλογή ως νέας προέδρου της Agnė Vaitkuvienė που είναι πρόεδρος της Λιθουανικής Ένωσης Τουρισμού Υπαίθρου AtostogosKaime.lt. Επίσης υπήρξε επανεκλογή του Ειδικού Συμβούλου της Αγροξένια Hellas*Agrotourism Νίκου Ασημιανάκη ως αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τουρισμού Υπαίθρου – RURALTOUR για τη νέα τριετία, μαζί με εκπροσώπους φορέων άλλων κρατών της Ευρώπης, όπως Αυστρία, Κύπρος Νορβηγία, Γερμανία, Φιλανδία, Εσθονία, με εκτελεστικό γραμματέα τον Klaus Ehrlich.

Ο φορέας ευχαρίστησε τον Kimmo Aalto (πρώην πρόεδρος της Ruraltour) και όλο το εκτελεστικό του συμβούλιο για το έργο που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *