ΝΔ: Να αναλάβει η κυβέρνηση της ευθύνες της για τον Τουρισμό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Mε αφορμή τις ανησυχίες που εξέφρασε ο ΣΕΤΕ για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης φέτος, η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Επί πολλούς μήνες, η απραξία, η αδιαφορία και συνολικά οι ανερμάτιστες κινήσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν δημιουργήσει συνθήκες αβεβαιότητας στον ελληνικό τουρισμό.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων έχοντας προειδοποιήσει από τον περασμένο Μάρτιο ότι η εξέλιξη της τουριστικής περιόδου κινείται στην  ‘’κόψη του ξυραφιού’’, απευθύνει νέα έκκληση προς την Κυβέρνηση για ένα στοιχειώδες, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας της τουριστικής επιχειρηματικότητας και διατήρησης της διεθνούς εικόνας της χώρας ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά, η Κυβέρνηση αποδεικνύει την ανεπάρκειά της, αδυνατώντας να στηρίξει την τουριστική ανταγωνιστικότητα και επιχειρηματικότητα και να διαφυλάξει το εξαιρετικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται ένα νέο, επικαιροποιημένο στρατηγικό σχέδιο και διαρκείς βελτιωτικές κινήσεις για να αναπτυχθεί περαιτέρω. Δεν μπορεί να στηρίζεται για πολύ καιρό ακόμα σε πολιτικές και μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Έστω και τώρα, έστω και αργά, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *