Νέα συμφωνία συνεργασίας Hotelbeds – Hopper

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια νέα στρατηγική συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Hotelbeds και της Hopper, με βάση την οποία η κορυφαία εταιρία στον τομέα της ταξιδιωτικής τεχνολογίας θα παρέχει στην Hopper πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο των 300.000 ξενοδοχείων της, σε 195 χώρες.

Η συμφωνία επιτρέπει στην Hotelbeds να συνεχίσει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα ανοίγει νέες αγορές για την Hopper, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη online ταξιδιωτική πλατφόρμα στη Βόρεια Αμερική και η νούμερο ένα εφαρμογή για ταξίδια που κατεβάζουν οι χρήστες. Στοιχεία από την Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Εμπορίου αναφέρουν ότι η συνολική ταξιδιωτική και τουριστική απόδοση αποτιμήθηκε σε 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

“Αυτή η νέα συνεργασία θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε περαιτέρω το αποτύπωμά μας στη δυναμική αγορά των ΗΠΑ”, δήλωσε ο Carlos Muñoz, εμπορικός διευθυντής της Hotelbeds. Και πρόσθεσε: “Η ένωση των δυνάμεών μας με την Hopper -την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ταξιδιωτική εφαρμογή στον κόσμο- θα μας βοηθήσει επίσης να προσεγγίσουμε νέους κύκλους πελατών, τόσο σε εμπορικό, όσο και σε καταναλωτικό επίπεδο”.

Ως παγκόσμιος “παίκτης” στο B2B ταξιδιωτικό οικοσύστημα, η Hotelbeds θα δώσει στην Hopper τη δυνατότητα να προμηθεύεται μεγαλύτερη ποικιλία προσφορών για τους πελάτες της.

Υπενθυμίζεται ότι, οι πλατφόρμες κρατήσεων της Hotelbeds παρέχουν γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του πολυτελούς τομέα και περισσότερων από 37.000 βιώσιμων ξενοδοχείων.

Η Hopper, εν τω μεταξύ, είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο, πάροχος fintech και πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, που τροφοδοτεί την εφαρμογή Hopper και τα απευθείας κανάλια των συνεργατών της. Η εφαρμογή Hopper έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις και χρησιμοποιείται κυρίως από τους Gen Z και τους Millennials, με το 70% των πελατών της Hopper να αποτελείται από ταξιδιώτες κάτω των 35 ετών.

“Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Hotelbeds, μια παγκόσμια, ισχυρή εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχειακών συμβολαίων”, δήλωσε ο Dakota Smith, πρόεδρος και συνιδρυτής της Hopper. “Η διασφάλιση της διαφάνειας και της επιλογής για τους ταξιδιώτες αποτελούσε πάντα τον πυρήνα των προσφορών της Hopper. Η συνεργασία με την Hotelbeds θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου δικτύου προμήθειας ξενοδοχείων που θα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *