Νέες, κορυφαίες βραβεύσεις για την Electrolux Professional

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mε το κορυφαίο βραβείο PlusX Award βραβεύθηκε η νέα, πρωτοποριακή λύση μαγειρικής, υψηλής ταχύτητας, SpeeDelight, της Electrolux Professional, η οποία αναδεικνύει την πίστη του κατασκευαστή στις πρωτοποριακές τεχνολογίες. 

Εκτός, όμως, από το βραβείο-σφραγίδα PlusX Award, το SpeeDelight αναδείχθηκε και ως «Καλύτερο Προϊόν της χρονιάς»  για το 2017.

Plus X Award logoΜε το βραβείο PlusX Award αναγνωρίζεται η πρωτοπορία, ο βιώσιμος σχεδιασμός και η καινοτόμος τεχνολογία του SpeeDelight, το οποίο εστιάζει στη γρήγορη μαγειρική και στην υψηλή ποιότητα που έχουν ανάγκη πολλά καταστήματα μαζικής εστίασης.

Χάρη στον συνδυασμό τριών τεχνολογιών μαγειρικής, το SpeeDelight είναι το ιδανικότερο για γρήγορα και γευστικά γεύματα οποιουδήποτε είδους -από πίτσες έως «τυλιχτά», και από ζυμαρικά έως γλυκίσματα και λαχανικά-, σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μιλώντας για τη βράβευση του προϊόντος ο διευθυντής του Τμήματος Σχεδιασμού της Electrolux Professional, Michele Cadamuro, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η αναγνώριση και θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο για τη δημιουργία αυτής της best-in-class λύσης. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε και αναπτύσσουμε, σχεδιάζεται με στόχο να βελτιώνει την ποιότητα, την κερδοφορία και την εμπειρία στον πελάτη, και αυτά τα βραβεία είναι οι αποδείξεις για αυτή τη διαχρονική πίστη μας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *