Νέες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά προγραμματίζει η Norwegian Cruise Line

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά σχεδιάζει για εφέτος το καλοκαίρι η Norwegian Cruise Line, η μία με λιμάνι εκκίνησης τον Πειραιά.

Η εταιρία, η οποία, σύντομα, θα “ρίξει” στις θάλασσες δύο ακόμη πλοία της, επιστρατεύοντας ολόκληρο τον στόλο της, ο οποίος πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Μαΐου, τη φετινή σεζόν, προγραμματίζει να ξεκινήσει κρουαζιέρες δέκα και έντεκα διανυκτερεύσεων με το Norwegian Escape. Με homeport την Civitavecchia της Ιταλίας, το κρουαζιερόπλοιο θα εκτελεί δρομολόγια προς τη Δυτική Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά. Το πλοίο θα λειτουργήσει με το 100% της χωρητικότητάς του, φιλοξενώντας, δηλαδή 4.200 επιβάτες.

Επίσης, το Norwegian Jade, με homeport τον λιμάνι του Πειραιά, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στη Μεσόγειο, με προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος και στον Βόλο, στο Κουσάντασι της Τουρκίας και στην Κωνσταντινούπολη, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2022.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, το Norwegian Jade, με homeport τον λιμάνι του Πειραιά, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων, με προσεγγίσεις στην Πάτμο και τη Σαντορίνη, στο Κουσάντασι, την Ιερουσαλήμ, το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και τη Λεμεσό. Ενώ, τον Μάιο και τον Ιούλιο και στη συνέχεια το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες, με homeport τον Πειραιά προς τα ελληνικά νησιά Πάτμος, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Κέρκυρα και το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Κι αυτό το κρουαζιερόπλοιο θα λειτουργήσει με το 100% της χωρητικότητάς του (2.400 επιβάτες).

Μετά από εκτεταμένες αναβαθμίσεις, το Norwegian Jade έχει επιστρέψει στον στόλο της Norwegian Cruise Line διαθέτοντας νέους χώρους, μοντέρνα διακόσμηση και ανακαινισμένες καμπίνες. Απολαύστε το O’Sheehan’s Neighbourhood Bar & Grill, μια 24ωρη παμπ που σερβίρει αγαπημένα φαγητά. Κάντε μια στάση στο The Pit Stop, μια νέα ιδέα που συνδυάζει διασκέδαση και φαγητό δίπλα στην πισίνα ή χορέψτε όλη τη νύχτα στο νέο Bliss Ultra Lounge.

Για λεπτούς γευστικούς κάλυκες, το Norwegian Jade, διαθέτει περισσότερες από 16 επιλογές για φαγητό που συγκινεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *