miele

Νέοι Μικροί Γίγαντες από τη Miele: Το θεμέλιο μιας εξαιρετικής φιλοξενίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Οι Μικροί Γίγαντες της Miele, του κορυφαίου brand στον τομέα των λευκών συσκευών και leader στην αγορά της επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ‘70, δεν αποτελούν νέο προϊόν.

Έχουν, ήδη, δοκιμαστεί και κερδίσει επάξια τη θέση τους στις προτιμήσεις των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών εστιατορίων, catering και cafés εδώ και πάνω από 40 χρόνια, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις συσκευών παγκοσμίως.

Ιδανική λύση για περιορισμένους χώρους

Σε εγκαταστάσεις όπου μεγάλες ποσότητες ιματισμού πρέπει να πλυθούν ενδελεχώς και σε περιορισμένο χώρο, οι Μικροί Γίγαντες της Miele ξεπερνούν τις προσδοκίες, αφού απαιτούν όχι περισσότερο από μισό τετραγωνικό μέτρο χώρου, διαθέτοντας πλέον και αυξημένη χωρητικότητα. Ταυτόχρονα, η κατανάλωση ενέργειας και νερού έχει μειωθεί σημαντικά και η λειτουργία τους είναι ακόμα πιο απλή, χάρη σε μια νέα οθόνη αφής.

miele
Άφθονος χώρος για ένα laundry με μικρό αποτύπωμα: Πλυντήριο και στεγνωτήριο από τη Νέα Γενιά Μικρών Γιγάντων. Κάθε ένα καταλαμβάνει μόλις μισό τετραγωνικό μέτρο και εγγυάται καθαρό και στεγνό ιματισμό σε 49 και 37 λεπτά αντίστοιχα.

Ακόμη και με την πρώτη ματιά, ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος πίνακας χειρισμού προδίδει αμέσως το γεγονός ότι δεν πρόκειται για οικιακές συσκευές. Η ποιότητα και η τεχνολογία κατασκευής τους πάνω απ’ όλα, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα έντασης χρήσης, όπως συνήθως συμβαίνει στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Οι συσκευές είναι διαθέσιμες σε δύο σειρές: τη σειρά «Performance», που προσφέρει χωρητικότητα έως 7 kg και τη σειρά «Performance Plus», με χωρητικότητες 7 και 8 kg. Φυσικά, όλα τα μοντέλα διαθέτουν τον ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο της Miele, που χαρίζει έως και 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον ιματισμό.

Σύντομοι χρόνοι πλύσης (49’) και στεγνώματος (37’)

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση του φορτίου έως και 25%, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στους χρόνους του κύκλου. Συνεπώς, το πρόγραμμα πλύσης Βαμβακερά 600 C, με πλήρες φορτίο (7 ή 8 kg) και ζεστό νερό, διαρκεί μόνο 49 λεπτά. Παρά το μεγαλύτερο φορτίο, η κατανάλωση νερού μειώθηκε έως και 22% και η εξοικονόμηση ενέργειας έφτασε το 28%.

mieleΗ εταιρία επικεντρώθηκε παράλληλα και στη μείωση του χρόνου στεγνώματος: Το πρόγραμμα Βαμβακερά στο «Κανονικά στεγνά» με πλήρες φορτίο (7 kg) για τα μοντέλα με εξαγωγή αέρα διαρκεί τώρα μόνο 37 λεπτά. Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας απαιτούν λιγότερο από 60 λεπτά, ή μόλις τα δύο τρίτα της προηγούμενης διάρκειας κύκλου.

Όσον αφορά τα πλυντήρια, οι παραπάνω βελτιώσεις είναι αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης ποικίλων παραγόντων. Τα υφάσματα διαβρέχονται πιο γρήγορα και εντατικά από ότι προηγουμένως, χάρη στο διάτρητο πίσω τοίχωμα του κάδου. Αυτή η επίδραση ενισχύεται περαιτέρω από ένα ειδικό ρυθμό πλυσίματος, στον οποίο μια αργή ταχύτητα περιστροφής επιτρέπει σε άφθονες ποσότητες νερού να διαβρέχουν το φορτίο. Μόλις ο κάδος επανέλθει, οι λεκέδες ξεπλένονται εντατικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κορυφαία καθαριότητα, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή φροντίδα των υφασμάτων.

Η Miele διαθέτει τον υψηλότερο συντελεστή στυψίματος g 704 στην αγορά
miele
Τα χαρακτηριστικά των νέων Μικρών Γιγάντων της Miele επιταχύνουν και διευκολύνουν τη διαδικασία πλύσης: Από την πόρτα, η οποία ανοίγει χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε ξεχωριστό κουμπί, έως μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας μέσω WLAN ή μιας εφαρμογής

Παρότι οι νέοι Μικροί Γίγαντες της Miele διαθέτουν 1600 στροφές στυψίματος, δεν αρκούν μόνο αυτές για μια τέλεια αποστράγγιση και συνεπώς για λιγότερο χρόνο στεγνώματος και εξοικονόμηση κόστους στεγνώματος. Ο χρόνος του στεγνώματος μειώνεται μέσω της ιδιαίτερα αποτελεσματικής αποστράγγισης των υφασμάτων κατά το στύψιμο, τώρα φτάνοντας ακόμη και έναν συντελεστή g 704, τον υψηλότερο στην αγορά. Αυτός ο συντελεστής είναι κατά ένα τρίτο υψηλότερος από ό,τι στην προηγούμενη γενιά και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την αγορά.

Παρά τη σαφή αύξηση της ταχύτητας στυψίματος, τα νέα πλυντήρια λειτουργούν εξίσου ομαλά, γεγονός που, σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως η ανοξείδωτη στήριξη του άξονα του τυμπάνου και τα θερμαντικά στοιχεία που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη διάβρωση υλικό, εγγυάται τη μακροζωία των συσκευών: Οι νέοι Μικροί Γίγαντες περάσαν επιτυχώς δοκιμές αντοχής, που αντιστοιχούν σε 30.000 ώρες λειτουργίας.

Εξειδικευμένα πακέτα προγραμμάτων  και λειτουργίες για τον τουρισμό

Εξειδικευμένα πακέτα προγραμμάτων, όπως το πακέτο «Ξενοδοχεία» (σχεδιασμένο ειδικά για τον ιματισμό των δωματίων, του εστιατορίου και της κουζίνας), καθώς και προγράμματα για ογκώδη υφάσματα, αλλά και κύκλοι για την αντιμετώπιση επίμονων λιπαρών λεκέδων, περιλαμβάνονται στους νέους πίνακες χειρισμού.

Τα νέα μοντέλα λειτουργούν μέσω μιας νέας, εύχρηστης οθόνης χειρισμού, διαθέσιμης σε έως και 32 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της προεπιλογής έναρξης λειτουργίας. Η καθημερινότητα στην εργασία απλοποιείται περαιτέρω από την πόρτα που ανοίγει πολύ εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να πιέσετε ένα ξεχωριστό κουμπί για να απελευθερώσετε την κλειδαριά της. Τα στεγνωτήρια υπερέχουν από την άποψη της απλότητας με την οποία καθαρίζονται τα φίλτρα.

mieleΟι συσκευές της σειράς «Performance Plus»  προσφέρουν κορυφαία άνεση στον χρήστη, καθώς είναι εξοπλισμένες από το εργοστάσιο με WLAN και προσφέρουν συνδεσιμότητα με την εφαρμογή MielePro@mobile (μελλοντική εφαρμογή). Σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αυτό παρέχει μια καλή επισκόπηση της κατάστασης των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, ακόμη και από απόσταση.

Άλλες έξυπνες ρυθμίσεις επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση Plug & Play συστημάτων πληρωμών, αυτόματης δοσομέτρησης απορρυπαντικών καθώς και αποκοπής φορτίου αιχμής, απλοποιώντας μια σειρά δραστηριοτήτων στην καθημερινή εργασία σας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *