Ο Arjan Kers αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος και της TUI Βελγίου

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Arjan Kers, διευθύνων σύμβουλος της TUI στην Ολλανδία από το 2015, αυξάνει τις αρμοδιότητές του και αναλαμβάνει επίσης τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της TUI Βελγίου. Η Sofie Van den Driessche, μέχρι τώρα υπεύθυνη για την αγορά του Βελγίου, θα παραμείνει στην ομάδα ως Διευθύντρια Προϊόντων.

Σύμφωνα με την Reisbizz , ως διευθύνων σύμβουλος της TUI Bene, ο Kers θα διαχειρίζεται ολόκληρη την οργάνωση και στις δύο χώρες και θα συνεχίσει να εποπτεύεται από τον Elie Bruyninckx, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Western Region.

Αυτό αποτελεί ένα νέο βήμα στη διαδικασία ενοποίησης των δραστηριοτήτων των δύο χωρών, η οποία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια. Η TUI Bene είναι ο ηγέτης της αγοράς και στις δύο χώρες και το 2023 ταξίδεψε 4,2 εκατομμύρια Βέλγους και Ολλανδούς ταξιδιώτες, με συνολικό κύκλο εργασιών 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η νέα διοικητική ομάδα, η οποία θα εργάζεται από τα κεντρικά γραφεία στο Rijswijk (Ολλανδία) και στο Ostend (Βέλγιο), αποτελείται από πέντε ακόμη μέλη: Luc Lentjes, Διευθυντής Εμπορικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Πτητικής Ικανότητας, Roosmarijn Quartier, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Υποστήριξης Διανομής, Sebastiaan de Vries, Επικεφαλής Υπηρεσιών Πελατών στην Bene και την Ολλανδική Καραϊβική, Inge Goedefroo, Επικεφαλής Διανομής Λιανικής Βελγίου και Suzanne Goossen, Επικεφαλής Διανομής Λιανικής Ολλανδίας.

“Αυτή η νέα ομάδα προσφέρει έναν καλό συνδυασμό εμπειρίας και νέων ταλέντων”, δήλωσε ο Kers.

Ένας επαγγελματίας που ανήκει στον όμιλο εδώ και 26 χρόνια

Ο Kers έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού. Η καριέρα του ξεκίνησε στα Κανάρια Νησιά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ten-Bel (Τενερίφη). Χωρίς να μιλάει ισπανικά και χωρίς τουριστική εμπειρία, τα πρώτα βήματα της ανοδικής του καριέρας πραγματοποιήθηκαν στο τμήμα ψυχαγωγίας αυτού του θέρετρου. Μετά από αρκετά χρόνια σε διάφορες τουριστικές εταιρείες, εντάχθηκε στην Ultramar Express, συνδεδεμένη εταιρία του ομίλου TUI, όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις στη Δομινικανή Δημοκρατία και στις Βαλεαρίδες Νήσους, μέχρι που το 2007 ξεκίνησε τη σχέση του με το ολλανδικό τμήμα του τουριστικού κολοσσού, το οποίο διευθύνει από το 2015.

TUI

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *