Αρχική > ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > Η Olympic Holidays προσθέτει νέους προορισμούς και 200 ​​νέα ξενοδοχεία|Μεγαλώνει το πρόγραμμα και για Ελλάδα
money tourism photo
© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Olympic Holidays προσθέτει νέους προορισμούς και 200 ​​νέα ξενοδοχεία|Μεγαλώνει το πρόγραμμα και για Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Olympic Holidays έχει προσθέσει οκτώ ισπανικά νησιά, τη Μάλτα και την Αίγυπτο στο πλαίσιο του νέου ετήσιου προγράμματος που περιλαμβάνει 200 ​​νέα ξενοδοχεία για το 2020, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά για τον Thomas Cook.

Ο Άγγλος σπεσιαλίστας, προσθέτει 120 ξενοδοχειακά ακίνητα στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους, 30 σε όλη την Αίγυπτο, την Τουρκία και τη Μάλτα και πάνω από 50 στην Ελλάδα και την Κύπρο, τους πλέον παραδοσικούς προορισμούς του.

Η Olympic Holidays εισήγαγε τη Γκραν Κανάρια, την Τενερίφη, τη Λανθαρότε, τη Λα Πάλμα και τη Φουερτεβεντούρα, στις Καναρίους Νήσους και την Ίμπιζα, τη Μενόρκα και τη Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες.

Η Αίγυπτος είναι επίσης μια νέα προσθήκη για τον ταξιδιωτικό πράκτορα, ο οποίος δήλωσε ότι θα επαναφέρει το Sharm el-Sheikh μετά από νέα ότι το Υπουργείο Εξωτερικών έχει άρει την απαγόρευση των πτήσεων προς τον προορισμό. Θα προσφέρει επίσης πρόγραμμα στην Χουργκάντα ​​της Αιγύπτου και θα προσθέσει τη Μάλτα στο χαρτοφυλάκιό του.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Clare Tobin δήλωσε ότι η αύξηση του χαρτοφυλακίου, ήταν μια “φυσιολογική εξέλιξη διατηρώντας παράλληλα σταθερές τιμές για τους πράκτορες που μας κρατάει μπροστά σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά”.

Δέκα από τα νέα ξενοδοχεία ήταν αποκλειστικά στην Thomas Cook, πριν από την κατάρρευση τον περασμένο μήνα, όπως το AquaBlue στη Σαντορίνη, ο όμιλος Κυπριώτη στην Κω και το Leonardo Cypria στην Κύπρο.

Η Tobin δήλωσε ακόμη: “Η χρεωκοπία της Thomas Cook άλλαξε δραστικά τα δεδομένα και η σκέψη μας είναι σε όλους τους πληγέντες. Μέσα από τον καλό προγραμματισμό και μια ομάδα στελεχών μας, που εργάζονται με διορατικότητα, μπορέσαμε καλύψουμε πολλά κενά στην αγορά που υπήρξαν μετά την άσχημη αυτή εξέλιξη. Βρισκόμαστε σε συνεχή αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου μας για την ενίσχυση της θέσης στην αγορά και προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέους, δελεαστικούς προορισμούς για να εξερευνήσουν μαζί μας, μια συναρπαστική γκάμα ξενοδοχείων. Είμαστε πολύ κοντά με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε ολόκληρη τη χώρα και πετάμε από 27 αεροδρόμια της Βρετανίας”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *