Radisson Blu Zaffron Resort

Όμιλος Fais: Συμμετοχή στην 36η Philoxenia με το ξενοδοχείο 5* Radisson Blu Zaffron Resort και την Αγορά Μοδιάνο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο Όμιλος Fais, στο πλαίσιο της στρατηγικής εισόδου του στον τομέα της Φιλοξενίας αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξής του στους τομείς της Εστίασης και της Γαστρονομίας, ανακοινώνει την συμμετοχή του στην 36η Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. O Όμιλος συμμετέχει με την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5* Radisson Blu Zaffron Resort και με την Αγορά Μοδιάνο. Τα δύο σήματα αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο Hospitality & Gastronomy Division του Ομίλου.

H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, σημαντικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να μπει στη νέα της εποχή, σε μια σημαντική χρονιά γι’ αυτήν, καθώς το 2022 κλείνουν τα 100 χρόνια από τη δημιουργία της (το έργο ολοκληρώθηκε τότε το 1925).  Στόχος της, να αποτελέσει και πάλι την Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης και παράλληλα έναν χώρο κοινωνικής συναναστροφής, πολιτισμού, γαστρονομίας και εκδηλώσεων.

Η Αγορά Μοδιάνο είναι το πρώτο χαρακτηρισμένο μνημείο στην Ελλάδα που ανακατασκευάστηκε και παραδίδεται για χρήση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και στους επισκέπτες της. Ολοζώντανο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Fais.

Tο ολοκαίνουργιο 5* Radisson Blu Zaffron Resort ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2021 στη Σαντορίνη με 102 σουϊτες και λειτουργεί υπό τον Όμιλο Fais σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group. Ασπάζεται μια φιλοσοφία απέριττης, ξεκούραστης πολυτέλειας, έτοιμο να μαγέψει με τον πολυτελή μινιμαλισμό των χώρων του, που παντρεύουν εμπνευσμένα μια αισθητική σύγχρονης κομψότητας με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Μια ανάσα από την μαγευτική μαύρη άμμο της υπέροχης παραλίας Καμάρι, το πανέμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο καθώς και σε εστιατόρια, μπαρ και αξιοθέατα – ενώ παράλληλα υπόσχεται ένα γαλήνιο περιβάλλον με πλήρη ιδιωτικότητα. Σημαντική θέση στο ξενοδοχείο έχει το εστιατόριο Zeffirino ένα από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια της Ιταλίας που άνοιξε το 1939 στη Γένοβα και τάισε από τη Σοφία Λόρεν και τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι τον Φρανκ Σινάτρα ο οποίος ταξίδευε από την Αμερική για να φάει εκεί και τους Ποντίφικες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

 Ο Όμιλος Fais

Eνόψει της μετά- Covid εποχής και της περιόδου ανάκαμψης του τουριστικού προϊόντος σε παγκόσμιο αλλά και σε τοπικό επίπεδο, o Όμιλος Fais επενδύει σημαντικά στο νεοσύστατο Hospitality & Gastronomy Division.

Πέραν της ανακατασκευής της Αγοράς Μοδιάνο και του opening της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5* Radisson Blu Zaffron Resort κατά τις ύψιστες προδιαγραφές, ο Όμιλος έχει επίσης αναλάβει την αναβίωση και αξιοποίηση του εμβληματικού πύργου Castello Bibelli στην Κέρκυρα. Στο Hospitality & Gastronomy Division έχει επίσης ενταχθεί η αλυσίδα παγωτού Bufala Gelato, που ο Όμιλος Fais ήδη λειτουργεί με επιτυχία εδώ και μία πενταετία. Tα συγκεκριμένα επιχειρηματικά projects έρχονται να προστεθούν σε μία λαμπρή πορεία που διανύει ο ‘Όμιλος γενικότερα, με ένα εντυπωσιακό portfolio από διεθνή luxury, fashion & sports brands, και με ηγετική παρουσία σε λιανική και χονδρική σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στόχος του Ομίλου μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, των γαστρονομικών και των υπολοίπων δραστηριοτήτων του, είναι να παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας – στην Αγορά Μοδιάνο αναμένεται να δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις εργασίας ενώ στο 5* Radisson Blu Zaffron Resort, 150, ταυτόχρονα με την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων του Oμίλου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *