Πόλος έλξης τo ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI στην HORECA 2024

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η συμμετοχή της E.R. COFFEE EXPERIENCES του Ομίλου Εταιρειών RESOUL στην HORECA EXPO 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό και την εστίαση στη χώρα μας, παρουσιάζοντας το καινοτόμο σύστημα παρασκευής ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI έγινε πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ και τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την παράδοση με την τεχνολογία, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με τη χρήση της σφραγισμένης καφεκάψουλας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης ενημερώθηκαν για τα πρακτικά και οικονομικά οφέλη που προσφέρει στην επιχείρησή τους, μεγιστοποιώντας την απόδοση της, υπολογίζοντας εύκολα τα αποθέματα, τις παραγγελίες, το κέρδος και τις καταναλώσεις, χωρίς να σπαταλούν άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.

Με το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI μπορούν να προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και τους διεθνείς επισκέπτες της χώρας την απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ με ευκολία, πάντα σωστή δοσολογία και συνέπεια στην ποιότητα καθιστώντας τον ελληνικό καφέ αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής διατροφής και γαστρονομίας.

Τη συμμετοχή της εταιρίας τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρωτοποριακό  σύστημα παρασκευής ελληνικού καφέ και εξέφρασε τον θαυμασμό του που εταιρίες όπως εμείς επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες. Τον κ. Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Ράπτη.

Επιπλέον, το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής, καθώς και πλήθος  επισκεπτών και επιχειρηματιών του εξωτερικού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *