ksd

Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα της KSD

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και αισθητική, που αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει τη σύγχρονη και δυναμική εικόνα της εταιρίας, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και σαφή και ξεκάθαρη διάταξη, η νέα ιστοσελίδα της KSD είναι, ήδη, στον «αέρα».

Στον ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας, που είναι ιδιαίτερα φιλικός στον επισκέπτη, μπορεί κανείς να περιηγηθεί γρήγορα και εύκολα από το βασικό μενού, το οποίο αποτελείται από τις κύριες ενότητες: «Αρχική», «Προφίλ», «Υπηρεσίες» «Νέα», «Πελατολόγιο», «Επικοινωνία», αντλώντας σχετικές πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, στην ενότητα «Αρχική», ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μια πρώτη «γεύση» από το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Στην ενότητα «Προφίλ» παρουσιάζεται ένα περιεκτικό «βιογραφικό» της εταιρίας και στην ενότητα «Υπηρεσίες» παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες/προϊόντα τα οποία παρέχει.ksd

Στην ενότητα «Νέα», η εταιρία επικοινωνεί στους πελάτες, τους συνεργάτες, αλλά και στο ευρύ κοινό τις νέες της συνεργασίες, τις νέες προϊοντικές της «αφίξεις», αλλά και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, χορηγικές της ενέργειες, βραβεύσεις και γενικά ο,τιδήποτε «φρέσκο» την αφορά.

Στη συνέχεια, στην ενότητα «Πελατολόγιο», παρουσιάζονται κάποιοι από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες του Ιδιωτικού, αλλά και του Δημοσίου τομέα, φορείς, οργανισμοί και υπουργεία, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας.

ksd Τέλος, στην ενότητα «Επικοινωνία», ο επισκέπτης μπορεί να βρει τη διεύθυνση, τα τηλέφωνα και το e-mail επικοινωνίας με την εταιρία, αλλά και έναν χάρτη με την τοποθεσία της.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί αναβαθμισμένη τεχνολογία, ενώ χάρη στη σύγχρονη δομή της, προσφέρει άμεσα στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν.

«Έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με στόχο η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας να είναι πιο χρηστική, πιο «ζωντανή», πιο σύγχρονη για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους φίλους και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την ευρεία, προϊοντική μας γκάμα, τις υπηρεσίες που παρέχουμε και ο,τιδήποτε μας αφορά. Να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, διαδικτυακό τόπο συνάντησης προκειμένου να γίνει η μεταξύ μας επικοινωνία πιο αμφίδρομη», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Η KSD

Η  KSD λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς διευρυνόμενο τομέα δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, με την κυκλοφορία του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού στην Ελλάδα και των ετήσιων, ξενόγλωσσων εκδόσεών του (MONEY & tourism, GELD & Tourismus, όπως και τη ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ).

Επίσης, η KSD είχε την παραγωγή σειράς εταιρικών εντύπων (ASTIR MAGAZINE, HERTZ OPEN ROAD, PARADISE, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras, DESTINATION του ομίλου Μήτση, κ.λπ.).

Παράλληλα, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στην δημιουργία, παραγωγή και εκτύπωση εταιρικών εντύπων, διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο έργων και πελάτες της τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα.

Υπό την «ομπρέλα» της KSD βρίσκεται, επίσης, ο μεγαλύτερος ενημερωτικός ιστότοπος για τον ελληνικό Τουρισμό, money-tourism.gr, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα.  

Στον επιχειρηματικό ιστό της εταιρίας, ιδιαίτερη σημασία έχει ο τομέας των hotel amenities, όπου η KSD, εκπροσωπώντας αποκλειστικά για την Ελλάδα το ιταλικό εργοστάσιο ALLEGRINI, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης (hotel amenities), την οποία εμπλουτίζουν και σειρές ελληνικής παραγωγής. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζονται από ποικιλία ειδών πρώτης ανάγκης για τον επισκέπτη – φιλοξενούμενο ενός καταλύματος, όπως παντόφλες, μπλοκ σημειώσεων, στυλό, κ.ά..

Ακόμη, αξιόλογη παρουσία έχει η KSD στη διαχείριση και ανάπτυξη social media, καθώς και στο αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *