Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΟΜ.Υ.Λ.Ε.

ΦΟΡΕΙΣ

Συνεχίζει, για τέταρτη εβδομάδα, τις κινητοποιήσεις της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.). Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια της Χώρας (Αλεξανδρούπολης – Βόλου – Ελευσίνας – Ηγουμενίτσας – Ηρακλείου – Καβάλας – Κέρκυρας – Λαυρίου – Πάτρας – Ραφήνας – Εύβοιας), συνεχίζουν να απέχουν από τα εργασιακά τους καθήκοντα τα Σαββατοκύριακα, όπως και από τις υπερωρίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΟΜ.Υ.Λ.Ε., απαντά, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, στην αδιαφορία του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χουλιαράκη και όλης της Κυβέρνησης, με συνέχιση της αποχής και απόλυτη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

“Η υπογραφή Σ.Σ.Ε για το τρέχον έτος του 2018 δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
Παράλληλα, ζητήσαμε άμεση συνάντηση, τόσο με την υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου, με στόχο να παρέμβει και να εφαρμοστούν όσα περί απελευθέρωσης των Σ.Σ.Ε διακηρύττει, καθώς επίσης και με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για να ξεκαθαρίσει την θέση του υπουργείου του σε σχέση με την άρνηση υπογραφής Σ.Σ.Ε των εργαζομένων στα λιμάνια, τα οποία μάλιστα οδεύουν προς ιδιωτικοποίηση”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε. ενημερώνει την κοινή γνώμη, καθώς και τους χρήστες των Λιμανιών, πως τα λιμάνια δεν τα κλείνουν οι εργαζόμενοι, αλλά η κυβέρνηση με την άρνηση της να υπογράψει τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

“Εμείς θα συνεχίσουμε την αποχή και θα εντείνουμε των αγώνα μας μέχρι να υπογραφεί η Σ.Σ.Ε.”, συμπληρώνει η ΟΜ.Υ.Λ.Ε..

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *