Από την Αθήνα αναχώρησε το Seabourn Sojourn για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με την αναχώρηση του Seabourn Sojourn από την Αθήνα για κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, η Seabourn, γιόρτασε χθες την επανεκκίνηση ολόκληρου του στόλου των υπερπολυτελών πλοίων της και την επιστροφή της στην κανονικότητα.

Η υπερπολυτελής γραμμή κρουαζιέρας έθεσε τώρα σε λειτουργία και τα πέντε πλοία της, για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020. Αυτό το καλοκαίρι, το Seabourn Sojourn θα προστεθεί με το Seabourn Encore και το Seabourn Quest στη Μεσόγειο, ενώ το Seabourn Ovation θα επισκεφθεί τη Βόρεια Ευρώπη και το Seabourn Odyssey θα “εξερευνήσει” την Αλάσκα. Ενώ, το Seabourn Venture, το πρώτο από τα δύο υπερπολυτελή πλοία της εταιρίας ξεκινήσει το πρώτο του ταξίδι αυτό το καλοκαίρι.

Σε δηλώσεις του χθες, ο πρόεδρος της Seabourn, Josh Leibowitz, είπε ότι η 6η Ιουνίου αποτελεί σημαντικό ορόσημο για ολόκληρη την οικογένεια Seabourn, καθώς όλα τα πλοία της είναι και πάλι σε λειτουργία.”Τα μέλη της ομάδας Seabourn Sojourn είναι πρόθυμοι να καλωσορίσουν τους επισκέπτες ξανά στο πλοίο και να τους προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, απολαύσεις και ειδικές “Στιγμές Seabourn” καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο πλοίο”.

Από τον Ιούνιο έως τα μέσα Οκτωβρίου, το Seabourn Sojourn θα προσφέρει επταήμερες κρουαζιέρες στη δυτική Μεσόγειο, μεταξύ της Βαρκελώνης και της Ρώμης, εξερευνώντας τη Γαλλική, την Ισπανική και την Ιταλική Ριβιέρα, με διάσπαρτα ταξίδια 10 και 11 ημερών μεταξύ Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνης και προσεγγίσεις σε όπως η Ταγγέρη, το Γιβραλτάρ και η Μάλτα.

Θα είναι επίσης διαθέσιμα μεγαλύτερα συνδυαστικά ταξίδια, όπως το 21-ήμερο ταξίδι Mediterranean Tapestry με επιστροφή από τη Βαρκελώνη στις 17 Ιουλίου και τα συνεχόμενα 14-ήμερα ταξίδια Rivieras & Spanish Enchantment με επιστροφή από τη Ρώμη στις 14 Αυγούστου.

Η σεζόν περιλαμβάνει ένα θεματικό ταξίδι με θέμα Rock-n-Roll ’80s στον απόπλου του Seabourn Sojourn, το διάστημα 21-28 Αυγούστου, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’80 με τον βραβευμένο πιανίστα Bernard Walz, τον κωμικό και μουσικό καλλιτέχνη Steve Stevens και το συγκρότημα Coyote’s ’80s Mixtape.

Από τα μέσα Οκτωβρίου, το Seabourn Sojourn θα στρέψει την προσοχή του στην Ισπανία και την Πορτογαλία και θα πραγματοποιήσει δύο ταξίδια στα Κανάρια νησιά και στις 6 Νοεμβρίου, το κρουαζιερόπλοιο θα αποχαιρετήσει τη Λισαβόνα και την Ευρώπη.

 

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *