Το Neptune Hotels αποκαλύπτει την νέα του ταυτότητα με παράλληλη ανανέωση της ιστοσελίδας και του σήματός του

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Neptune Hotels στο Μαστιχάρι της Κω, έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του λογότυπο και την ιστοσελίδα του, ενώ παράλληλα μετονομάζεται σε Neptune Luxury Resort.

Η ανανεωμένη ταυτότητα του Neptune Luxury Resort αποτυπώνει πλήρως τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου και ενισχύει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην Κω. Με αυτήν την ανανέωση, το πολυτελές ξενοδοχείο διατηρεί την αφοσίωσή του για συνεχή βελτίωση και ανανέωση, με στόχο να προσφέρει μια ακόμη πιο εναρμονισμένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του. Η ιστοσελίδα του Neptune αναπτύχθηκε από την Mozaik Hospitality, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία υψηλής ποιότητας ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.

Μέσω του νέου λογότυπου και ιστοσελίδας, το Neptune Luxury Resort αναδεικνύει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, την ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει, αλλά και το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει.

«To νέο μας όνομα, αλλά και το καινούργιο λογότυπο αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εμπειρία που έχουν οι επισκέπτες στο Neptune. Επιπρόσθετα, ο νέος ιστότοπος αντανακλά την αφοσίωσή μας για συνεχή βελτίωση και ανανέωση» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Neptune Luxury Resort, Κώστας Ζαρίκος. «Κατανοούμε τη σημασία του να παρέχουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες μας,  όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους – αλλά πριν και μετά από αυτές και είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος μας ιστότοπος θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Η σχεδίαση είναι απλή και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πρόσβασης σε πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης.»

Με την ανανέωση, το Neptune Luxury Resort προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες των επισκεπτών του, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και συνάμα, εμπλουτίζει και βελτιώνει τις υπηρεσίες του. Επιπρόσθετα, το θέρετρο παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας στην Κω.

Το Neptune Luxury Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της Κω, στην προνομιακή τοποθεσία του Μαστιχαρίου μόλις 8 χλμ. από το αεροδρόμιο. Παραθαλάσσιο, εντυπωσιακό σε εγκαταστάσεις με προσεγμένους κήπους, το Neptune προσφέρει αυθεντικές και συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η φιλοξενία, η άριστη εξυπηρέτηση και η προσήλωση στην αειφορία είναι βασικές αξίες του ξενοδοχείου. Το Neptune Luxury Resort είναι η απόλυτη απόδραση για όλους όσοι αναζητούν χαλάρωση, πολυτέλεια και αξέχαστες διακοπές.

Tagged

1 σχόλιο στο “Το Neptune Hotels αποκαλύπτει την νέα του ταυτότητα με παράλληλη ανανέωση της ιστοσελίδας και του σήματός του

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *