©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Ην. Βασιλείου ενίσχυσε την εμπορική της ομάδα με εννέα νέα μέλη !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας ενίσχυσε την εμπορική της ομάδα με εννέα νέα μέλη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό της σε 17.

Ο ταξιδιωτικός “γίγαντας” δήλωσε ότι η διευρυμένη ομάδα, η οποία αναφέρεται στον επικεφαλής εμπορικών σχέσεων της TUI, Andrew Isherwood, αποτελεί “απόδειξη της δέσμευσης της παγκόσμιας εταιρίας ταξιδιών και αναψυχής να υποστηρίξει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου στην πώληση προϊόντων TUI”.

Μεταξύ των νέων μελών της ομάδας είναι τέσσερις υπεύθυνοι εμπορικών σχέσεων σε περιφερειακό επίπεδο, με επικεφαλής την ανώτερη υπεύθυνη εμπορικών σχέσεων, Holly Wood, η οποία θα καλύπτει επίσης την περιοχή της νότιας Αγγλίας. Η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από τους διευθυντές εμπορικών σχέσεων, Gavin Enever, που καλύπτει το βόρειο τμήμα της χώρας, Craig Moffat, που καλύπτει τη Σκωτία, Kerri Rasberry, που καλύπτει τα Μίντλαντς και Siobhan Bosket, που καλύπτει τη Βόρεια Ιρλανδία.

Εκτός από τη νέα ομάδα εμπορικών σχέσεων, η TUI έχει επεκτείνει την υποστήριξη των εμπορικών της σχέσεων με τρία στελέχη που αναφέρονται στη διευθύντρια υποστήριξης εμπορικών σχέσεων, Hayley Vaughan. Πρόκειται για τους David Shelford, Corrie Edwards και Kirsty Reid, που εντάσσονται στα υφιστάμενα μέλη της ομάδας εμπορικών σχέσεων, Helen Craddock και Jack Garbutt.

Η τελευταία νέα προσθήκη στην ομάδα είναι η διευθύντρια εκπαίδευσης της TUI, Deborah Crannage, η οποία θα είναι υπεύθυνη για όλες τις απαιτήσεις εκπαίδευσης των πρακτόρων, σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ομάδα θα υποστηρίζεται επίσης από την τετραμελή εμπορική ομάδα της Marella Cruises, με επικεφαλής τον ανώτερο διευθυντή εμπορικών σχέσεων, Steven Heath. Η υπόλοιπη ομάδα της Marella Cruises αποτελείται από τους διευθυντές εμπορικών σχέσεων στον τομέα της κρουαζιέρας Jessica Garner και Amanda Love, μαζί με τη διευθύντρια παροχής εκπαίδευσης στον τομέα της κρουαζιέρας, Sarah Whitehouse.

Σε δηλώσεις του για τις νέες προσθήκες στην ομάδα της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, ο Neil Swanson, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας, σημείωσε: “Η νέα εμπορική ομάδα της ΤUΙ είναι έτοιμη να πιάσει δουλειά και να ξεκινήσει τις συναντήσεις με ανεξάρτητους πράκτορες πριν από την περίοδο των κρατήσεων, που ξεκινάει στις αρχές του έτους”.

Η ομάδα εργάζεται πάνω στα σχέδιά της για το 2024 κι έπειτα, για να διασφαλίσει ότι θα “χτίσει” ισχυρές και βιώσιμες σχέσεις με τους ανεξάρτητους πράκτορες συνεργάτες της, όπως είπε ο κ. Swanson.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *