Βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Tο βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης κατέκτησε η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., στην 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων φορέων και επιχειρηματιών της χώρας.

Πρόκειται για τον θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο οποίος στόχο έχει την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Η πολυετής γνώση των προϊόντων ζύμης, η ικανοποίηση των αναγκών του επαγγελματία, αλλά και η εγγύηση παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας, οδήγησαν την εταιρία σε αυτή την τιμητική θέση.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., πιστή στις αξίες της αλλά και τη  στρατηγική της, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη νέων κωδικών, στην ποιότητα και στη διεύρυνση του δικτύου της, ώστε να ικανοποιεί πλήρως, καταναλωτές και συνεργάτες, σε όλο τον κόσμο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *