wyndham-grand-athens-exterior-photo

Wyndham Hotels & Resorts: Έλληνας ο περιφερειακός διευθυντής ΝΑ Ευρώπης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία hotel franchising παγκοσμίως, με 9.000 ξενοδοχεία σε περίπου 90 χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό τεσσάρων Regional Directors, ενισχύοντας την ηγετική της ομάδα στην Ευρώπη. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας να ενισχύσει την υποστήριξη που παρέχει στους συνεργάτες-ξενοδόχους σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ευρασία και Αφρική (EMEA), τοποθετώντας, σε περιφερειακό επίπεδο, στελέχη πιο κοντά στις τοπικές αγορές, όπου λειτουργούν ξενοδοχεία της.

Υπεύθυνος για τη Νότιο & Ανατολική Ευρώπη – περιφέρεια που περιλαμβάνει και την Ελλάδα – αναλαμβάνει ο Βασίλης Θεμελίδης.

wyndhamΟι τρεις άλλοι Regional Directors που αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα είναι οι Jackie Brown (Βόρειος & Δυτική Ευρώπη), Sascha Dalig (Κεντρική Ευρώπη) και Mehmet Ferman Dogan (Τουρκία). Κοινή επιδίωξη των τεσσάρων στελεχών είναι η επιχειρησιακή αριστεία, που θα διασφαλίσει τη συνεχιζόμενη επιτυχία των συνεργατών-ξενοδόχων της Wyndham. Παράλληλα, στόχος τους είναι να προωθήσουν τα πιο σημαντικά προγράμματα υποστήριξης των ξενοδοχείων και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα του brand στις αντίστοιχες αγορές.

H κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια του διορισμού, το 2019, δυο Regional Directors, του Michel Augier για wyndhamτη Μέση Ανατολή και την Αφρική και του Nikhil Sharma για την Ευρασία και αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας που έχει στόχο την ενίσχυση της επιχειρησιακής της ηγεσίας σε έξι βασικές γεωγραφικές περιοχές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ευρασία και Αφρική (ΕΜΕΑ).

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέση Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Βασίλη, τη Jackie, τον Sascha και τον Mehmet στη Wyndham Hotels & Resorts. Ο κάθε ένας από τους νέους συναδέλφους κομίζει πλούτο εμπειρίας στον τομέα της φιλοξενίας καθώς και ατομικές δεξιότητες που συμπληρώνουν ιδανικά τις ήδη ταλαντούχες ομάδες μας. Ο ηγετικός τους ρόλος και η προσήλωσή τους στην περαιτέρω βελτίωση των επιχειρηματικών μας σχέσεων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για την περιφέρεια ΕΜΕΑ – δηλαδή, της δέσμευσής μας για συνέπεια, προστιθέμενη αξία και την τοποθέτηση των περιφερειακών ομάδων μας πιο κοντά στα ξενοδοχεία-συνεργάτες μας».

wyndhamΟ νέος Περιφερειακός Διευθυντής για τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, Βασίλης Θεμελίδης, θα επιβλέπει ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 50 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσία και άλλες γειτονικές χώρες. Ο Βασίλης Θεμελίδης είναι έμπειρο στέλεχος της τουριστικής αγοράς, με προϋπηρεσία άνω των 20 ετών στoν διεθνή πάροχο Ανταλλαγής Διακοπών RCI, που υπήρξε στον ίδιο όμιλο εταιριών με  την Wyndham. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην RCI, υπηρέτησε σε διάφορε επιτελικές σχέσεις με πιο πρόσφατη του Περιφεριακού Διευθυντή Κεντροανατολικής Ευρώπης κ Μέσης Ανατολής. Υπό τη νέα του ιδιότητα θα έχει έδρα την Ελλάδα, που αποτελεί βασική αγορά ανάπτυξης για τη Wyndham. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει ανοίξει 9 ξενοδοχεία σε διαφορετικούς προορισμούς, εισάγοντας στην ελληνική αγορά διαφορετικά brands, μεταξύ των οποίων τα Wyndham, Wyndham Grand, Ramada και Dolce Hotels and Resorts by Wyndham.

O Βασίλης Θεμελίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας της Wyndham, μιας εταιρείας που συνδυάζει ένα συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο brands, εντυπωσιακό μέγεθος εξαιρετικά ταλαντούχους συνεργάτες και ομάδες. Η Νότιος και Ανατολική Ευρώπη περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της ηπείρου, όπου η Wyndham διαβλέπει μεγάλη δυναμική. Προσδοκία μου είναι να συνεχίσω να προσθέτω αξία στο έργο των συνεργατών-ξενοδόχων μας στην περιφέρειά μου».

Η Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο, με περισσότερα από 9.000 ξενοδοχεία σε σχεδόν 90 χώρες στις 6 ηπείρους. Μέσα από το δίκτυο των περίπου 813.000 δωματίων που απευθύνονται στον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham ηγείται της αγοράς τόσο των οικονομικών, όσο και των μεσαίας κλίμακας καταλυμάτων.

Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα πορτφόλιο  20 ξενοδοχειακών brands, συμπεριλαμβανομένων των Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel Inn & Suites®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, The Trademark Collection® και Wyndham®.  Η Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ξενοδοχειακού management.

Το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Wyndham Rewards® προσφέρει, σε περισσότερα από 84 εκ. εγγεγραμμένα μέλη του, την ευκαιρία να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών και εξοχικές κατοικίες σε όλον  τον κόσμο.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *