Ξεκινούν οι εκλογικές διαδικασίες στον Σ.Ε.Τ.Ε.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι εκλογικές διαδικασίες για την επόμενη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Τ.Ε., η οποία θα αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το νέον πρόεδρο του συνδέσμου.

Οι διαδικασίες θα ακολουθηθούν κατά τα ειωθότα, με την παρουσίαση στο συμβούλιο των σοφών του συνδέσμου -την επιτροπή δεοντολογίας κατά το επισήμως λεγόμενο, την οποία αποτελούν ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο Σταύρος Ανδρεάδης και ο Σπύρος Κοκοτός-, του επίσημου υποψηφίου που υποδεικνύει ο εκάστοτε πρόεδρος, και στην προκειμένη περίπτωση ο Ανδρέας Ανδρεάδης. αρχείο λήψης (2)Για λόγους που είναι προφανείς δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του υποψηφίου, πλην, όμως, είναι κοινά γνωστό ποιος είναι και ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης σκοπεύει να τον προτείνει. Στη συνάντηση αυτή, η οποία δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα χρόνου, ο προτεινόμενος πρόεδρος θα παρουσιάσει στο συμβούλιο των σοφών το πρόγραμμα δράσης και ενεργειών που σκοπεύει να ακολουθήσει. Παράλληλα, πήγες που είναι σε απόλυτη θέση να γνωρίζουν τον προγραμματισμό, αλλά και την εξέλιξη των διαδικασιών, τονίζουν ότι στη συγκεκριμένη περίοδο δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη και κανένας προγραμματισμός για αλλαγές στη διοικητική δομή ή το καταστατικό του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθούν και οι εκλογές, θα είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται κάθε φορά σε εκλογές.b114467b4e5ed5e39d7c5ad28f9ed16fΤέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα σενάριο το οποίο διακινείται εσχάτως και το οποίο, σε καμία περίπτωση, προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται, είναι η επιθυμία συμμετεχόντων στον Σ.Ε.Τ.Ε. να προχωρήσουν σε εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο και αν καταστεί εφικτό και σε θέσεις ευθύνης, ατόμων σε ικανό αριθμό, που δεν προέρχονται από την ξενοδοχειακή βιομηχανία, αλλά από κλάδους που βρίσκονται παρά τον τουρισμό.
Andreadis1Σημειώνεται ότι ένα τέτοιο σενάριο είχε κυκλοφορήσει και παλαιότερα, όταν είχε προταθεί για πρόεδρος του συνδέσμου ο Στέλιος Γκολέμης, ο όποιος, ωστόσο, είχε αρνηθεί την τιμητική αυτή πρόταση.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *