ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αύξηση 140% στις visa στη Ρωσία (!!!)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αύξηση 140% στις visa στη Ρωσία (!!!)

0
ksd copyright
Η συνέντευξη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην MITT , με την γενική πρόξενο Ελένη Βακάλη/ ksd copyright

Σε πλήρη ετοιμότητα φαίνεται ότι βρήκε τις ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία, η εφετινή τουριστική περίοδος, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.gr, στο πρώτο τρίμηνο του 2017, εξέδωσαν θεωρήσεις visa για ταξίδια στην Ελλάδα κατά 139,62% περισσότερες από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016.

ksd copyright
Η γενική πρόξενος κα. Ελένη Βακάλη / ksd copyright

Το στοιχείο αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό «ποιοτικά», καθώς οι θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων αυξήθηκαν κατά 187%, ενώ οι αρνήσεις βρέθηκαν σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα, σε αντίθεση με τα τέλη του 2016 που είχαν εμφανίσει μια ανησυχητική αύξηση.

Η εξέλιξη αυτή, που αποτελεί ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την εφετινή τουριστική περίοδο, και οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην νέα γενική πρόξενο Ελένη Βακάλη, που συνεχίζει με επιτυχία το έργο του προκατόχου της Γιάννη Πεδιώτη.

ksd data
ksd

Πιο αναλυτικά, στο τρίμηνο του 2017 εκδόθηκαν 22.433 θεωρήσεις visa, εκ των οποίων 20.066 ήταν πολλαπλών εισόδων. Πέρυσι στο τρίμηνο, είχαν εκδοθεί 9.362 visa, εκ των οποίων 6.988 πολλαπλών εισόδων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο 5μηνο του 2016, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στις θεωρήσεις visa στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να υπάρξει κύμα ακυρώσεων θέσεων από tour operators σε αεροπορικές θέσεις προς την Ελλάδα, και δυσφήμιση της χώρας.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ