Πέρασε κιόλας ένας χρόνος !!!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος !!!

4 Ιανουαρίου 2016 "βγήκε στον αέρα" το money-tourism.gr για να γίνει άμεσα ο πρώτος και μεγαλύτερος ιστότοπος για τον Τουρισμό και όχι μόνο

0
deriziotis

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που το money-tourism.gr βγήκε στον άερα του διαδικτύου. «Εφημεριδάς» από τα νιάτα μου, αλλά και «περιοδικατζής», ομολογώ ότι από την αρχή, αντιμετώπιζα με … μισό μάτι, το διαδίκτυο.
Ωστόσο, η αποδοχή και της νέας μας προσπάθειας από εσάς, που σύντομα κάνατε το money-tourism.gr, καθημερινή σας συνήθεια, με / μας εντυπωσίασε.
Και σίγουρα μεγάλωσε τις ευθύνες μας απέναντί σας.

Έγκυρα και έγκαιρα, το money-tourism.gr, είναι συνέχεια «δίπλα» σας, στον υπολογιστή, στο κινητό, στο tablet, για να σας ενημερώσει για όλα τα θέματα που «τρέχουν».

money-tourism-googleΚάθε μέρα, ενημερώνεστε, είτε απευθείας στο money-tourism.gr, είτε μέσω του ενημερωτικού newsletter μας, το οποίο αποστέλλεται σε μία λίστα 20.000 παραληπτών, μέσω Amazon, με ό,τι αυτό σημαίνει για την αξιοπιστία των αποστολών, τόσο των δικών μας, όσο και των πελατών μας, του promitheytis.gr.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Οι αριθμοί!!!

Τα νούμερα που έχει επιτύχει το money-tourism.gr, αποτελούν πρωτοφανή επιτυχία και εκπλήσσουν τους πάντες, ακόμη και εμάς.

Μέσα σε μόλις 12 μήνες (σ.σ. στοιχεία από 4.1.2016 μέχρι 31.12.2016) το money-tourism.gr, είχε 2.231.066 προβολές (google analytics), πολύ περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό μέσο του χώρου του Τουρισμού και όχι μόνο. Την ίδια περίοδο είχε 597.952 μοναδικούς χρήστες και μέσο όρο παραμονής 15,01 λεπτά (σ.σ. google analytics) (!!!).

money-tourism-alexaΑκόμη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Alexa.com, που είναι δημόσια, και μπορούν να τα δουν όλοι, στο money-tourism.gr η μέση διάρκεια παραμονής είναι 17,18 λεπτά, με το επόμενο website του Τουρισμού να έχει 2,39 λεπτά μέση παραμονή(!!!), οι σελίδες που βλέπει κάθε χρήστης (daily pageviews per visitor) είναι 6,3, με το επόμενο να έχει 1,97 (!!!) και το bounce rate (σ.σ. το ποσοστό αυτών που φεύγουν από τον ιστότοπο σε χρόνο έως 5 δευτερόλεπτα) είναι 34,6%, με το επόμενο να έχει 62% (!!!).
Και βέβαια η παρουσία μας είναι σημαντική και στο εξωτερικό, καθώς είμαστε σε πολύ υψηλές θέσεις αναγνωσιμότητας σε Αγγλία, Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία, κ.λπ..

Αντίθετα ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ στο … Πακιστάν, στο Χονγκ Κονγκ, στην Ινδία, στη Σρι Λάνκα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν …αρκετούς αναγνώστες εκεί!!!
Ίσως επειδή δεν κάνουμε διαφήμιση και «φθηνά» adwords κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!

Σήμερα θα μας συγχωρήσετε, αλλά η ενημερωτική μας παρουσία θα είναι περιορισμένη.
Θέλουμε να γιορτάσουμε την επέτειο αυτή, που είναι σημαντική για εμάς, ελπίζουμε και για εσάς και να την μοιραστούμε.

Τα θέματα που ακολουθούν, στο newsletter, είναι αυτά που διαβάσατε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στο 2016.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμάτε.

Και του χρόνου !!!

Κων/νος Στ. Δεριζιώτης

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ