Μεγάλη Βρεταννία και King George συμμετέχουν στην «Ώρα της Γης»

Μεγάλη Βρεταννία και King George συμμετέχουν στην «Ώρα της Γης»

Για 8ο συνεχόμενο έτος, τα ξενοδοχεία της Starwood Hotels & Resorts σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτό το μεγάλο περιβαλλοντικό γεγονός

Η Μεγάλη Βρεταννία και το King George θα σβήσουν τα φώτα τους συμμετέχοντας έτσι στην «Ώρα της Γης», ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνει το WWF.
Εμβληματικά κτίρια και μνημεία από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική έσβησαν τα φώτα τους. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα έσβησαν τα φώτα τους και γιόρτασαν το μόνο πράγμα που όλοι έχουν κοινό – τον πλανήτη μας.

Κατά τη διάρκεια της «Ώρα της Γης», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 20.30, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George θα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με τους εξής τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: θα σβήσουν τον εξωτερικό φωτισμό και θα χαμηλώσουν τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόριά τους προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με πολύ χαμηλό φωτισμό ή και υπό το ρομαντικό φως των κεριών. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους. Η ίδια ευκαιρία θα δοθεί και στους διοργανωτές εκδηλώσεων στις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Η Διοίκηση των ξενοδοχείων θα ενθαρρύνει το προσωπικό του να συμμετάσχει σε αυτή την τόσο ευαισθητοποιημένη πράξη, κλείνοντας ο καθένας τα φώτα στο σπίτι του.

«Η Ώρα της Γης δίνει στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για τον αγώνα κατά της αλλαγής του κλίματος, και να δείξουμε στους πελάτες και στο προσωπικό μας πόσο σημαντικές είναι οι απλές πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση εκπομπών του CO2», είπε ο κύριος Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ