Ανακαλύψτε το e-Μέλλον του Τουρισμού με τη Nilox!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Κάθε ταξίδι είναι μια ευκαιρία για νέες ανακαλύψεις και αξέχαστες εμπειρίες. Στον κόσμο του τουρισμού και της φιλοξενίας, η τάση για μοναδικές στιγμές και βιώσιμες εμπειρίες καθίσταται ολοένα και πιο εμφανής. Το e-Mobility αναδεικνύεται ως η νέα τάση που αναδεικνύει τον τουρισμό του μέλλοντος, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν κάθε γωνιά ενός προορισμού με έναν πιο βιώσιμο και ενεργητικό τρόπο.

Η Nilox, η πρωτοπόρος ιταλική εταιρία προϊόντων e-Mobility, προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων με εξελιγμένο σχεδιασμό, καθιστώντας κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.

Σε μια εποχή όπου οι επισκέπτες αναζητούν βιώσιμες λύσεις, το e-Mobility αναδεικνύεται ως κεντρικός παράγοντας στη δημιουργία μιας αξέχαστης διαμονής. Στο πλαίσιο αυτό, η Nilox διαθέτει το ebike, J5 PLUS, ιδανικό για άνετες βόλτες εντός της πόλης ή ακόμα και του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Με, αυτονομία έως και 65 χιλιόμετρα και τρεις λειτουργίες υποβοήθησης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αστικούς προορισμούς ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μέσα στις οποίες οι επισκέπτες θα μπορούν να μετακινηθούν  εύκολα και διασκεδαστικά!

Η Nilox προσφέρει επίσης και ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ποδηλάτων, παντός εδάφους κατάλληλων ακόμα καιγια off-road περιπέτειεςΤα 5 διαφορετικά μοντέλα, Nilox , J3 PLUS, X6 PLUS, , X7 PLUS, , X8 PLUS και X9, που διαθέτουν αυτονομία έως και 90 χιλιόμετρα και ιδιαίτερο σχεδιασμό.  Με ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά, δισκόφρενα, αναρτήσεις και πέντε λειτουργίες υποβοήθησης, ανταποκρίνονται σε κάθε απαιτητική διαδρομή. Αυτά τα e-Bikes είναι ιδανικά για ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται σε ορεινούς και παραθαλάσσιουςπροορισμούς ή ακόμα και εταιρείες ενοικίασης που οργανώνουν εξορμήσεις εντός και εκτός πόληςΚαλύπτουν όλες τις ανάγκες του ταξιδιώτη που θέλει ένα εναλλακτικό και οικολογικό μέσο εξερεύνησης.

Μία επιπλέον δυνατότητα που προσφέρει το ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι η χρήση του στον τομέα των μεταφορών φορτίων. Τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα C2 και C3 Cargo της Nilox είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά, εμπορευμάτων, παρέχοντας μια εναλλακτική λύση στις εταιρείες διανομής δεμάτων, φαγητού και όχι μόνο!. Με αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα και εργονομικό σχεδιασμό, οι εργαζόμενοι μπορούν να μεταφέρουν πιο εύκολα, ταχύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξία έως και 65 κιλά συνολικού φορτίου. Αυτή η λύση είναι ιδανική και για μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες, που απαιτούν τη συνεχή μεταφορά προϊόντων από την κουζίνα στα διαφορετικά μπαρ ή από την αποθήκη στα δωμάτια και όλες τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Τα Cargo ηλεκτρικά ποδήλατα της Nilox ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εντατικής και συχνής χρήσης και είναι αναμφίβολα μία από τις ταχύτερες μεθόδους παράδοσης.

Από τις πόλεις μέχρι τα off-road μονοπάτια σε νησιά και  βουνά, τα ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox είναι η ιδανική λύση για κάθε τύπο εξερεύνησης. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου διανομέα DIVITEC Α.Ε., η οποία είναι υπεύθυνη για την εγγύηση και για το service τους.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσω του site της εταιρείας: http://tinyurl.com/4ajmmr2e.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα και τις λύσεις της Nilox, και επενδύστε στο μέλλον της κινητικότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες σας ή στους εργαζόμενούς σας μια διαφορετική λύση μετακίνησης με τα ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox.

Η εμπειρία του μέλλοντος αρχίζει τώρα!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *