Ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του Αλ. Θάνου ως εντεταλμένου συμβούλου του ΣΕΤΕ | Πλήρης επιβεβαίωση του Χ&Τ !

ΦΟΡΕΙΣ

Τα καθήκοντα του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει από τις 15 Ιουνίου 2023 ο κ. Αλέξανδρος Θάνος, μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το θέμα αποκάλυψε χθες το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!

Ο κ. Θάνος διαθέτει μακρά και εξέχουσα εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού και των κοινών, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας, ανάπτυξης και περιβάλλοντος καθώς και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατά τα έτη 2011 – 2016, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2016-2019, Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2019-2021 και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το 2022 ως την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στον ΣΕΤΕ.

Ο κ. Αλέξανδρος Θάνος είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κοινωνιολογία, διπλωματούχος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University, με ειδίκευση στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρειών.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Παράσχης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΣΕΤΕ τον Αλέξανδρο Θάνο. Ο Αλέξανδρος, με την άφιξή του, ενισχύει την ομάδα του ΣΕΤΕ, μεταξύ άλλων και σε έναν πολύ κρίσιμο τομέα για το μέλλον του Τουρισμού, αυτόν της συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με τον Αλέξανδρο και την αμέριστη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ και των στελεχών του, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα του ΣΕΤΕ στην ελληνική επιχειρηματικότητα και κοινωνία, αναδεικνύοντας τον εξέχοντα ρόλο του Τουριστικού Τομέα στην ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της χώρας μας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *