Choise Travel: Fam trip στη Ρόδο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης και ο ταξιδιωτικός Οργανισμός «Choice Travel» διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα fam trip στη Ρόδο, στο διάστημα από Σάββατο 11 έως και Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.

cambourakis Στο φετινό εκπαιδευτικό ταξίδι που έχει γίνει θεσμός συμμετείχαν εβδομήντα ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων. Οι συμμετέχοντες τουριστικοί πράκτορες από Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Σέρρες, Γρεβενά, Λαγκαδά, Λάρισα, Καστοριά, Ηγουμενίτσα, Αλεξανδρούπολη και Αθήνα, διέμειναν στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» που ήταν χορηγός του ταξιδιού.

Η μετάβασή τους στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε με την «Aegean Airlines» που επίσης ήταν χορηγός του ταξιδιού. Μάλιστα, στη Ρόδο βρέθηκε και η Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της «Aegean Airlines» Ειρήνη Σιδηροπούλου προκειμένου να παρουσιάσει τη δράση, την ανάπτυξη και τα αποτελέσματα της εταιρίας.

Το πρόγραμμα του fam trip περιελάμβανε επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και περιηγήσεις στη Λίνδο, τη Μεσαιωνική Πόλη και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού.

choiseΤην Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 22:00, πραγματοποιήθηκε ένα workshop στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» όπου παρουσιάστηκαν τα καλοκαιρινά προγράμματα του ταξιδιωτικού Οργανισμού «Choice Travel».
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου απεύθυνε χαιρετισμό και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την απόφασή σας να επιλέξετε τη Ρόδο για μία ακόμη φορά για την πραγματοποίηση του Fam trip σας. Ελπίζω ότι στη Ρόδο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά, όχι απλώς ένα σύγχρονο και καλά οργανωμένο τουριστικό θέρετρο αλλά και έναν τόπο με ζωντανά τα σημάδια μιας μεγάλης πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς όπως αυτή διασώθηκε εδώ και πολλούς αιώνες. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της κληρονομιάς είναι η ζωντανή Μεσαιωνική Πόλη, χαρακτηρισμένη από την UΝESCO ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να περιοδεύσετε και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού θα διαπιστώσετε ότι πέρα από τη μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, αυτό το νησί είναι ευλογημένο από τη φύση. Θεωρώ ελπιδοφόρα την παρουσία σας στο νησί μας και σας ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας. Ευελπιστώ σε μελλοντικές συνεργασίες, ειδικά την παρούσα χρονική στιγμή, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Ρόδου για το 2021 ως πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Ο τουριστικός κλάδος στη Ρόδο, στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας στρατηγικής και πολιτιστικής αναβάθμισης, εστιάζει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην προσέλκυση υψηλότερης αξίας τουριστικών ομάδων, στην επαναφορά του Μαθητικού τουρισμού στη Ρόδο και από τη Βόρεια Ελλάδα, στο άνοιγμα της Ρόδου σε νέες αγορές, στην αναβάθμιση και στον εμπλουτισμό των τουριστικών προϊόντων με σκοπό την καλύτερη ποιότητα και την επέκταση των κλασσικών καλοκαιρινών διακοπών και την πολιτιστική προώθηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι o ταξιδιωτικός Οργανισμός «Choice Travel» επανέφερε πρώτος στη Ρόδο το Μαθητικό τουρισμό, με συντονισμένες ενέργειες που έκανε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και σε συνεργασία με άλλα τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας. Στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού καθώς και του Αυτοτελούς Τμήματος Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου συμμετείχαν στην εκδήλωση και διένειμαν στους τουριστικούς πράκτορες τσάντες με έντυπο υλικό για το νησί και διάφορα δώρα καθώς και ένα μπουκάλι κρασί, χορηγία της εταιρίας «Τατάκης Α.Ε.».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου Κωνσταντίνος Κατσίβας οι οποίοι με τη σειρά τους καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες στο fam trip τουριστικούς πράκτορες και τους ευχαρίστησαν για τη μακροχρόνια προτίμηση και στήριξή τους στο νησί της Ρόδου.
Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. Βασίλης Ψυλλάκης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *