Ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννη Παράσχη.

Διάκριση του ΑΙΑ στη Lufthansa

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

• Τιμήθηκε ως η αεροπορική εταιρεία που μετέφερε μεγάλο αριθμό επιβατών
• Διάκριση απέσπασε και η Brussels Airlines

O Γενικός Διευθυντής της Brussels Airlines για την Κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία, κύριος Andreas Weingartner παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση για της Brussels Airlines
O Γενικός Διευθυντής της Brussels Airlines για την Κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία, κύριος Andreas Weingartner παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση για της Brussels Airlines

Μια ακόμη τιμητική διάκριση ως η αεροπορική εταιρεία που μετέφερε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την περίοδο 2001 – 2015, έλαβε η Lufthansa στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη Lufthansa ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων.

«Η Αθήνα αποτελεί για την Lufthansa έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ευρώπη και η πρόσφατη διάκριση που λάβαμε από το αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Κατά τη διάρκεια της 57χρονης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, δείχνουμε τη διαρκή υποστήριξή μας στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διάδοση του ελληνικού τουρισμού.Tα τελευταία χρόνια, έχοντας ως πολύτιμο συνεργάτη τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες εντός του αεροδρομίου», επεσήμανε σε δήλωση του ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο.

Τιμητική διάκριση έλαβε επίσης και η Brussels Airlines, μέλος του Ομίλου Lufthansa, στην κατηγορία «Ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας με εποχικό δρομολόγιο προς ευρωπαϊκό προορισμό» με βάση την επιβατική κίνηση της θερινής περιόδου 2015. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Andreas Weingartner, Γενικός Διευθυντής της Brussels Airlines για την Κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *