Δυναμική παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση WTM 2020 Virtual

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με πολλές παραγωγικές επαφές με εκπροσώπους της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιητών στην κορυφαία έκθεση Virtual WTM 2020.

Ο Δήμος Ιητών ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους προορισμούς των Κυκλάδων που εντόπισαν έγκαιρα την δυνατότητα του ΕΟΤ για δωρεάν συμμετοχή ως συνεκθέτης του Οργανισμού και αξιοποίησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη δράση που διήρκησε από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2020.

Πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες από αγορές και πέραν της Βρετανικής όπως Αυστραλία, ΗΠΑ και Βραζιλία, έγκριτους bloggers με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους όπως η εμβληματική Huffington Post , δημοσιογράφους που συνεργάζονται με μερικά από τα δημοφιλέστερα ΜΜΕ διεθνώς, όπως οι εφημερίδες Independent, Evening Standard και Metro.co.uk που διαθέτουν εκατομμύρια αναγνώστες, άλλα δημοφιλή Βρετανικά ΜΜΕ όπως το  BBC Radio καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα.

Ταυτόχρονα το προφίλ του προορισμού στη διαδικτυακή έκθεση είχε εμπλουτιστεί κατάλληλα με εικόνες, βίντεο και περιγραφές και ήταν προσβάσιμο στους χιλιάδες επιλεγμένους επισκέπτες την έκθεσης για πάνω από μισό μήνα, συνιστώντας έναν ακόμη αξιόλογο δίαυλο επικοινωνίας και προβολής της Ίου.

Τον προορισμό εκπροσώπησε στην εικονική έκθεση το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης, ενώ την οργάνωση της συμμετοχής ανέλαβε ο Δήμος με τη βοήθεια της εταιρίας τουριστικών συμβούλων του.

ksd Δήμου Ιητών
adv

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *